Restricții de plată pentru conținutul pentru camsite

Forumuri Suport modele videochat Restricții de plată pentru conținutul pentru camsite

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am văzut această întâmplare pe contul meu de Twitter și sunt interesat de gândurile tuturor. Presupun că MasterCard înăsprește restricțiile privind procesarea plăților de înspre bănci pentru „conținut pentru camsite”.

  Link paragraf: https://www.xbiz.com/news/258575/ma…ment-regulations-for-sellers-of-adult-content

  Citate relevante din istorie:

  „Companiile vor trebui, de deopotrivă, să se asigure că site-urile web documentează vârsta și verifică identitatea oricărei persoane descrise în imagini și videoclipuri, după cum și a celor care încarcă conținutul”, a raportat Bloomberg News.
  —-

  Favorabil lui John Verdeschi, Senior Vice President de Customer Engagement and Performance la Mastercard, „Băncile care conectează comercianții la rețeaua noastră vor trebui să certifice că furnizorul de conținut pentru camsite are controale eficiente pentru a monitoriza, închide și, acolo unde este necesar, elimina tot conținutul despotic.” . Mastercard, continuă raportul Bloomberg, va pretinde băncilor să „se asigure că site-urile au un subiect de revizuire înainte de postarea oricărui conținut, după cum și un sistem de reclamații care abordează activitățile ilegale sau neconsensuale în termen de șapte zile lucrătoare.” Rețeaua de plăți de deopotrivă, solicită băncilor să se asigure că site-urile au un subiect de contestație care permite oricărei persoane care apare în videoclipuri sau fotografii pentru camsite să solicite eliminarea conținutului”, a raportat Bloomberg.

  Gândurile mele ca membru al unui site de camere cu camere plătite, fără prea multe cunoștințe din culise:

  Un site după cum CB ar trebui să fie just, deoarece au deja proceduri de supraveghere și reclamații, dar ar putea fi nevoiți să suporte o lovire de cap și cheltuieli suplimentare pentru a-l documenta pentru un volum nespus de bănci. Dar ați putea viziona că acest lucru ar dăuna unui site web mai mic (și modelelor sale) deşi munca și cheltuielile suplimentare nu sunt accesibile. Cred că fi subordonat de câte documente consideră băncile suficiente.

  Și deşi unele bănci pur și simplu decid să nu depună efortul, poate că unii emitenți de carduri pur și simplu nu vor mai procesa plățile pentru camsite, ceea ce ar fi regretabil.

  Gânduri?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.