Reînnoiți pagina de profil a altui model? cum să-l faci inteligent

Forumuri General Videochat Reînnoiți pagina de profil a altui model? cum să-l faci inteligent

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Este o utilizare binecunoscută și obișnuită printre modele (și unii designeri web) să „reîmprospăteze” pagina de profil (sau pagina bio) a unui model.
  Nu, nu vorbesc de clonare, ceea ce în acest context înseamnă design și conținut 100% similar, dar reutilizarea aceluiași cifru fără permisiune.
  Pe acest „topic” sunt pareri diferite, a mea este undeva la talie.
  Există modele care pun cunoștințe, timp, money și ore lungi epuizante în editarea profilului personal/pagina bio și există modele (și web designeri) care folosesc munca grea a altora în beneficiul lor.
  este moral? Nimănui nu-i pasă de moralitate în zilele noastre (mai ales în acest context).
  Pentru prima dată am văzut o reacție, îmi amintesc azi 3-4 ani in ce perioada NikiSkyler (model MFC, azi însuşire) a fost nevoit să adauge o notificare pe pagina lui MyFreeCams cu privire la această problemă.
  Cu ceva timp în urmă am fost contactat pe Twitter de unii utilizatori (inclusiv o altă colaboratoare JennyBlighe) cu un poveste asemănătoare… așa-numiții web designeri și alte modele care fură coduri.

  Personal, nu învoială prea multă importanță acestui înfăţişare din provoca a două fapte:
  1. marcajul este open source, nimeni nu deține codul
  2. MFC (cel puțin) are o politică foarte simplă, termeni de întrebuinţare și altă documentație care afirmă că ORICE și TOT conținutul pe care îl adăugați în pagina de profil (imagini, text, widget-uri, machete) este proprietatea dvs.

  Ca să scurtez subiectul, văd că deja te-ai indiferent de… lacrimi…
  Există o modalitate mai inteligentă de a folosi codul altui model fără a fi nepoliticos.
  Deşi modificați cel puțin 70% din aspectul vizual, găzduiți imagini și adăugați propriul conținut, nimeni nu are dreptul să pretindă că designul dvs. este o înșelătorie.

  Sugestii prietenoase:
  – previne uzura designului
  – incearca sa fii cat mai insolit cu designul/continutul tau vizual si nu cu un fotocopiator.
  – deşi doriți să menționați și să acordați credite proprietarului inițial al profilului (glumesc, nu?!…) puteți completa un interpretare CSS ca ăsta.

  /*** Pagina mea de profil este inspirată de bla bla
  *** Și este reproiectat de mine
  ***/
  Acest interpretare CSS nu va ivi pe pagina de profil și va funcționa tocmai în CSS
  Pentru HTML, comentariile arată aşa

  Azi, întocmai deşi este o acțiune nepoliticosă (dar foarte comună), cel puțin există un soi de credit în loc, aşa încât nimeni să nu vă „DMCA” fundul pentru asta.

  Deşi ți se pare util acest temă, sau cel puțin nu 100% plictisitor, anunță-mă, deşi nu… hm… există un emoticon cu o pilulă… nu-mi place, dar voi înțelege indiciu
  Ei just, mult victorie tuturor

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.