Referințe, premii și întrebări video

Forumuri Suport modele videochat Referințe, premii și întrebări video

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Just, aș fi putut jura că atunci in ce perioada m-am înscris pentru prima dată, MFC mi-a oferit un link pe care l-aș putea împărtăși altor fete interesate de modeling. Acest link i-ar duce la pagina de înregistrare/oricare ar fi și obține niște jetoane pentru recomandare. Suna? Are MFC un program de recomandare? Am trimis un la asistență și au spus că nu au vreunul, dar întocmai am crezut că l-am văzut! Multumesc baieti!

  De deopotrivă, are cineva sugestii pentru premii? Sunt extraordinar să inventez jocuri pe cont specific, așa că nu vreau să fur ideile de jocuri ale nimănui, dar premiile sunt o altă întâmplare… Am elementele de bază. clipuri, palme, demonstrații bj, , show Skype de minute, dar… simt că tot reciclez aceleași premii pentru oricare joc pe care îl joc. Îmi este chinuitor să-i fac pe bărbați să se angajeze să vorbească sau să dea bacșiș… Întocmai deşi fac un spectacol de cu un extraordinar, nimeni nu dă bacșiș în timpul/orice. Am un obișnuit care intră în oricare zi și aruncă toate jetoanele în mine, dar e cam tampit. Îl pun la locul lui de cele mai multe ori, dar… nu vreau să-l pierd încât este ca singurul meu bacșiș azi.

  Ah, și poate cineva să recomande un loc de stocare video unde să încărca videoclipuri și să le distribui bărbaților care le cumpără sau le câștigă? Știu despre MediaFire, dar vreau tocmai să știu deşi ăsta este cel mai potrivit lucru de făcut înainte de a dobândi abonamentul de 1 an. Multumesc foarte mult pentru ajutorul tau!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.