Redditor se întreabă despre gestionarea reputației fetelor came

Forumuri Suport modele videochat Redditor se întreabă despre gestionarea reputației fetelor came

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Tocmai traversați postarea pentru a ademeni atenția tuturor. Știu că există un slujbă plătit care comunica că se ocupă de ștergeri și chestii, dar nu am experiență cu el și nu îmi amintesc numele în acest moment.

  Text insolit:

  Am luat decizia stupidă de a fi cam girl și azi mă confrunt cu consecințele de a deţine videoclipuri/imagini cu mine pe internet. Fac tot posibilul să elimin conținutul trimițând DMCA-uri cu care am un careva victorie, dar știu că nu voi scăpa niciodată deplin.

  Așa că vreau să inundez SERP-ul managerului meu cam girl cu alte rezultate decât lucruri . Mă gândesc să creez profiluri pentru Facebook, Insta, YouTube, Google+ etc. cu ID-ul fetei și umple-le cu videoclipuri și imagini care nu au legătură.

  Este ăsta un proiect potrivit? Care ar fi cel mai potrivit conținut pentru a întregi aceste profiluri? Mi-ar plăcea să pară întâmplător și anost, aşa încât oamenii care caută ID-ul meu de fetiță vor fi confuzi, dar nu sunt suficient de curioși pentru a explora în continuare. Probabil că ați tinde, de deopotrivă, să etichetați imaginile cu numele site-ului de cameră pe care l-am folosit și cuvinte după cum „”, „cam girl”, „nud” etc.

  FYI, căutarea pe google a numelui meu real nu arată niciun rezultat pentru chestiile mele cu camera mea (din fericire!), dar probabil că doriți să urmăriți și asta cu atenție.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.