Recomandari telefonice?

Forumuri General Videochat Recomandari telefonice?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Telefonul meu s-a defectat de ceva moment. Durata de viață a bateriei este ciudată, nu descărca aplicații și nici măcar să actualizez sistemul, iar azi am scăpat-o și azi ecranul are tot felul de linii de cerneală strâmbe. Inutil să spun că este timpul pentru o actualizare.

  În principal, caut ceva cu o însuşire excelentă a imaginii și video, aşa încât să face clipuri scurte cu el. Abilitatea de a filma în 4k ar fi de deopotrivă foarte bună. Orice altceva este destul de adăugat față de asta, deoarece singurul lucru pentru care îmi folosesc cu real telefonul în acest moment este să verific e-mailurile și, știi, să trimit mesaje și să sun.

  În prezent, am un iPhone și cele două telefoane anterioare erau și ele iPhone. Deși am fost părtinitoare cu ele, se pare că iPhone-urile pur și simplu nu sunt robuste / predispuse la eșec (nu am avut niciunul de peste doi ani, cel de azi este de circa un an și jumătate) și calitatea imaginii este nu.Nu este nicidecum ceea ce mi-aș tinde. De deopotrivă, par să se defecteze întotdeauna in ce perioada apar noi actualizări. Așa că sunt dispus să trec la alt tip de telefon și să renunț la iPhone-uri deşi găsesc vreunul decent.

  Mă uitam prin telefoane și seria Samsung Galaxy arată destul de just. Nu sunteți sigur deşi ar merita să faceți mai multe cercetări?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.