Rânjind despre MFC foarte repede

Forumuri General Videochat Rânjind despre MFC foarte repede

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Îmi pare rău în arvună, trebuie tocmai să-mi elimin supărările încât mă simt puțin înșelat în acest moment.

  Câștigasem foarte multe în această sesiune de plată prin MFC, este prima dată in ce perioada mă întorc de mult timp și întocmai aveam necesitate de money pentru chirie și facturi ca și mine. Totuși, banii nu au ajuns în această dimineață, care pentru mine de obicei ajung a doua, așa că le-am trimis un și le-am întrebat ce se întâmplă.

  Se pare că informațiile mele de plată erau incorecte. Nu știu ar putea fi, așa că am intrat, am editat adresa de in ce perioada m-am mutat și am așteptat aprobarea. După ce l-am primit, i-am contactat și mi-au răspuns simplu „Da, este just azi. Mulțumesc!’ Nu eram sigur ce se va întâmpla cu banii, am întrebat și s-a dovedit că, din moment ce mi-am reparat informațiile de plată după limită, trebuie să aștept două săptămâni pentru a obține banii câștigați luna trecută.

  Îmi pare rău, dar este nasol, deşi am câștigat banii și a fost menit să fiu plătit mai întâi, ar trebui:
  A.) Mi se comunica că plata nu se efectuează sau că ceva poate să nu fie valid în informațiile mele.
  B.) Să fie plătit odată ce informațiile sunt corectate și verificate.
  Dar MFC crede că este mai just să-mi spună că informațiile mele de plată au fost corectate, dar că trebuie să aștept până pe 16 pentru a obține banii pentru care am muncit atât de mult? Îmi pare rău, dar asta nu mi se pare just.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.