Răbdare și emoții – sfaturi

Forumuri Suport modele videochat Răbdare și emoții – sfaturi

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună doamnelor,
  Lupt de vreo 4 ani pe site-uri de videochat gratuite cu răbdare și încredere, ceea ce mă ține de victorie. Mi-am stabilit un obiectiv personal, dar in ce perioada schimbarea este lentă, îmi este frică de reacția naturală a feței mele, care arată mă simt emoțional. Simt că nu deţine o zi proastă, încât modelele mă vor face să mănânc. Mă descurc cu trollingul utilizatorilor, dar modelele știu cel mai just să te facă să te simți brutal. Nu mă înțelege greșit, nu mă refer la toate modelele!
  Cu toții avem dușmani, dar se pare că nu sunt suficient de curajos pentru a-mi face față slăbiciunii (ziua proastă), să mă simt urât de toată lumea. Este ego-ul? Îți este frică să arăți ca un eșec? Nu mi-a păsat niciodată să fiu în vârf, dar după aceea ceva s-a schimbat și am început să simt talent.
  Întocmai și eu știu, e pe drum să rămână mult și să fiu consecvent, aici apare personalitatea mea de lipsă de răbdare, in ce perioada simt că vreau să sar pe fereastră sau să omor pe cineva încât nu-mi răsplătesc efortul, încât alții sunt martori la răul meu. zi – (știind, alții o iau imediat ca pe o ocazie de a mă doborî) – mă simt ca un idiot și nu vreau să mă distrez , așa că voi reţine o oprire și voi trăi în sferă.
  să încerc prea mult și să fiu o actriță falsă, sau să nu încerc, și să am o zi proastă (încât băieții sunt obișnuiți să-mi vadă acțiunile, surpriza nu vine de obicei, dar cine știe, nu stau suficient de mult, nu suficient de consistent) .. incerc sa gasesc echilibrul si e putin mai just .. dar totusi … consideraţie toate modelele si le admir vointa puternica.
  Așadar, iată întrebările mele, deşi cineva ar fi dispus să împărtășească câteva sfaturi cu privire la
  1) învingi teama de eșec și emoții atunci in ce perioada ai o zi proastă, in ce perioada te compari cu alte modele?
  2) să ai răbdare în timpul turei și să nu iei personal comentariile bătăușilor sau poreclele „utilizatorilor”/sau cu furie/teama de a părea trist sau nereușit în fața celorlalți?
  Știu, nu există o rețetă pentru victorie, această postare este foarte personală pentru mine, gândindu-mă de mult deşi ar trebui să o postez, așa că te rog nu mă judeca prea mult. Vreau tocmai să merg mai dincolo, să nu mă mai tem de zilele proaste, de reacțiile oamenilor și de propriile mele reacții și să simt puțină satisfacție naturală și cumpătat în viața mea, sunt tocmai uman. Am experimentat să lucrez cu mine, dar simt o rezistență puternică. Aceasta este cea mai mare provocare din viața mea și o pierd și mă simt cu real oribil. S-ar putea întocmai să existe o soluție simplă. Poate un pic de empatie din partea oamenilor m-ar sprijini puțin. Nu știu, pur și simplu nu vreau să ajung să mă urăsc încât repet aceleași greșeli iar și iar.
  Multumesc preliminar pentru parerile voastre sincere. (scuze pentru povestea lungă și greșelile gramaticale)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.