Quijotic_One Scam

Forumuri General Videochat Quijotic_One Scam

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună, băieți, pentru cei care caută lucruri pe google înainte de a obține programe pentru camere sau pur și simplu sunt frustrați de unele dintre sistemele de camere. Raportez o fată de cameră numită „Quixotic_One” pe MFC (myfreecams) care m-a înșelat întocmai azi. L-am pus să-ți trimită un card plocon Amazon în schimbul unui spectacol. Am convenit asupra unui preț și mi-a spus să-i trimit o număr ca card plocon Amazon, după aceea m-a ignorat și s-a deconectat. Se pare că a mai făcut acest lucru altor utilizatori, deoarece comentariile ei au fost odată vizibile și azi sunt blocate, deoarece oamenii par să fi raportat-o. Deşi ești atras de ele, verifică numele modelelor înainte de a te angaja!

  Un alt întâmplare este un alt model numit „Tasha Shredz”, acest model se deplasa pe aceeași drum de înșelătorie, oferă videoclipuri pentru un preț și oferă scuze că videoclipul nu este încărcat pentru a întârzia livrarea videoclipului, până in ce perioada ea te ignoră sau încerci să faci. le obține. De deopotrivă, își blochează comentariile și își schimbă adesea numele.

  Am fost înșelat de mai multe ori și este un emoţie foarte inconfortabil. Înțeleg că și modelele sunt înșelate, dar, în însuşire de cumpărător care a vrut să plătească pentru , mi se pare foarte dezgustător că unele modele face asta și să nu se simtă rău făcând asta.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.