Puțin ajutor… Vremuri disperate

Forumuri Suport modele videochat Puțin ajutor… Vremuri disperate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut! Mă voi prezenta foarte rapid. Locuiesc într-un oraș mare, un oraș care se întâmplă să fie foarte prețios. Lucrez cu normă întreagă într-o însoţire multinațională, dar scopul meu în viață este să fac un master pentru a deţine o poziție mai bună și îmi place să studiez. Mi-ar plăcea să nu mai lucrez pentru a urmări, dar asta nu se întâmplă încât am necesitate de money.

  Pe scurt, din moment ce nu locuiesc în SUA și moneda țării mele este atât de devalorizată, m-am gândit că a fi camgirl ar fi minunat, deoarece ceea ce pentru multe modele americane nu pare nimic, acasă, mi-ar permite să-mi permit un MBA.

  Din pacate am stat 2-3 ore de cateva zile pe Chaturbate si nu am primit nici un bacsis. 0 jetoane. Nu numai atât, dar un tip m-a înșelat în timpul unui privat. Folosesc camera web a laptopului meu, e mare lucru? Mi-e foarte frică să cheltuiesc tone de $$$ (lucrurile de import sunt scumpe aici) și să nu văd nicio compensație pe termen scurt. Pe camerele mele port lenjerie intimă, deoarece cele mai bune atuuri ale mele sunt sânii. Arăt prea multe? Ar trebui să port o bluză, poate tocmai cu un decolteu potrivit?
  Am lectură deja o mulțime de fire, dar nimeni nu pare să eșueze asemenea de mult ca mine. Îmi doresc foarte mult să-mi îndeplinesc visul, dar mi se pare atât de greoi, pentru mulți par money ușori. Nu sunt frumoasă și sunt puțin pe dolofan (Mărimea 10), dar întocmai nu cred că sunt atât de oribil încât să nu câștig un gologan.

  Vă rog să-mi dați un sfat sau ar trebui să mă mut în altă adaos?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.