Purtați măști în videoclipuri? Clipurile sunt o idee bună?

Forumuri Suport modele videochat Purtați măști în videoclipuri? Clipurile sunt o idee bună?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  salut :hello2:

  scurtă introducere deoarece aceasta este prima mea postare. Sunt un american de 26 de ani care locuiește în America de Sud. Fac cam cam de aproximativ un an dar nu am prea mult loc acolo, e mult mai chinuitor să faci money decenti ca model masculin.

  Să mă prefac că sunt gay nu este cea mai bună situație nici pentru mine… 😕 Așa că o moment mi-a venit ideea să o fac, dar nu am găsit niciodată un model (anume străin) care să aibă suficientă încredere în mine pentru a o face. Camerele și clipurile sunt un temă relativ obscur acolo unde locuiesc, deși există unele studiouri de camere subterane, femeia obișnuită este mai conservatoare și mai precaută la acest tip.

  Am postat un anunț online și am primit tocmai trei răspunsuri. După aproximativ 9 luni, una dintre femeile care m-a contactat s-a determinat și suntem pregătiți să filmăm săptămâna viitoare. Voi deţine vreo 120 de minute de filmare de la prima filmare, iar deşi totul se deplasa just, vom face încă una în trei săptămâni. Mă gândesc să împart 120 de minute în 30 de videoclipuri de 4 minute la două sau trei magazine diferite, vânzând toate clipurile de 60 sau 120 de minute la un preț mai mare. Aşadar întrebările mele sunt…

  Întrebarea #1: Amândoi purtăm măști încât nu vrem să fim recunoscuți, ne-ar leza prea mult vânzările? Am putea deschide un magazin cu fetișuri de măști?

  Știu că majoritatea clienților vor să vadă măcar ochii femeii, iar învălui pe care o poartă îi dezvăluie ochii și jumătatea inferioară a feței. Facem videoclipuri în stil POV, așa că fața mea nu va fi asemenea de importantă, întocmai deşi voi purta o mască.

  Răsfoind categoriile pe care le-am găsit la nord de 2.000 de videoclipuri din categoria fetiș de mască.

  O mică întrebare secundară este cât de importantă este specializa corpului în videoclipuri și funcționează aceasta în beneficiul cuiva? Pentru a răspica un pic mai mult, permiteți-mi să vă fac o scurtă descriere a acestuia. 32 de ani, nerezistent, 5’10 cu masuri apropiate de 40-27-45. A suferit multe operații pentru a stop la acele măsurători și sunt conștient că și asta se încadrează în mai multe nișe. Logica mea este că voi selecta categorii care se concentrează mai mult pe părți ale corpului, întocmai deşi unele dintre ele îi arată fața.

  Întrebarea #2: Am vorbit cu câțiva prieteni și utilizatori Reddit și răspunsul public pe care îl primesc este „vânzarea este o pierdere de timp”. Este asta cu real real?

  Am lectură postări și povești despre oameni care încarcă câteva clipuri din in ce perioada în in ce perioada și câștigă peste 100 USD în câteva zile. Cu toate acestea, găsesc și alte povești despre oameni care pur și simplu nu câștiga mai mult de câteva sute de dolari încărcând mai multe clipuri pe săptămână. Din câte am înțeles, trebuie să încărcăm cel puțin un clip de 3 sau 4 minute pe zi sau o dată la două zile deşi vreau să câștig mai mult de 800 USD pe lună (minus taxa internațională de 45 USD :angry4: de ce nu acceptă c4s payoneer?! )

  Scuze pentru postarea lungă, voi face mai multe (și mai scurte) apariții pe forum de azi înainte 😀

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.