Protest delicat împotriva multor videoclipuri pentru suprasaturarea concursurilor

Forumuri General Videochat Protest delicat împotriva multor videoclipuri pentru suprasaturarea concursurilor

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor!

  Am vrut să renunț aici și să dau tuturor o idee despre ce se întâmplă cu MV Community Awards (2021) și de ce probabil ați văzut destul de multe intrări care spun „Community Over Contests!”

  Un grupare de artiști ManyVids s-au reunit pentru a protesta în mod pașnic împotriva concursurilor „suprasaturare, a concursurilor” ratelor de plată inechitabile, a dezacordului cu alocarea de fonduri suplimentare pentru conținut și multe alte lucruri care se întâmplă în prezent la ManyVids. Protestul are loc în cadrul MV Community Awards, unde modelele intră în premii cu o fotografie care comunica „videochatul nu ar trebui să fie un concurs” sau „videochatul nu este un concurs” cu „Comunitatea despre concursuri” în interiorul descrierii tale. Protestul este exprimat activ și pe Twitter, unde puteți folosi hashtag-ul #CommunityOverContests pentru a vă zice părerea despre motivul pentru care participați la protest și pentru a viziona și susține alți artiști care participă.

  Premiile comunității ManyVids se vor desfășura în perioada 25 iunie – 5 iulie, dar protestul a început deja, deoarece pagina concursului este în prezent live și mulți oameni au apelat la rețelele sociale pentru a-și împărtăși gândurile. Deşi scopul din spatele protestului rezonează cu tine, nu ezita să te implici!

  Mulțumiri!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.