Ei just, sunt brazilian și nu am luat niciodată cursuri de engleză, am învățat tocmai citind în jocuri și pe internet, trăind cu limba, dar am dificultăți în a vorbi, vocabularul meu este limitat și vorbesc alene. Totuși, deţine o conversație cu telespectatorii mei (cu un accent gros despre care unii oameni spun că este drăguț).
Este un fapt că mă simt mai confortabil și mai deschis vorbind limba mea maternă.
Lucrez la Chaturbate unde sunt o mulțime de brazilieni, dar unii au jetoane (încât prețul dolarului este mare pentru noi, brazilienii)
M-am gândit deja să merg pe un site de cam brazilian, dar există și brazilienii nu le place să discute sau să-și facă prieteni, site-urile sunt pline de femei care stau în lenjerie intimă și nemișcate, așteaptă să meargă cineva în privat, Eu nu cred ca voi deţine mai mult victorie pe acest tip de site decat pe chaturbate.
Chestia este: vreun indiciu? Este mai just să vorbești portugheză și să aștepți ca brazilienii să vină și să devină obișnuiți și să înceapă să plătească?
Sau este mai just să vorbești alene și cu puțin vocabular?
Există un loc unde descoperi brazilieni plătitori? aici las intrebarea..