Probleme cu Skype înainte?

Forumuri General Videochat Probleme cu Skype înainte?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Favorabil multor articole, Skype 7 va fi întrerupt luna viitoare, ceea ce va ruga tuturor utilizatorilor să se actualizeze la un nou format în Skype 8.

  https://techcrunch.com/2018/09/27/microsoft-will-end-support-for-skype-classic-in-november/

  Și iată o recenzie dintr-un alt paragraf despre dezavantajele acestui lucru:

  Iată tocmai câteva funcții disponibile în Skype 7, dar nu și în noul Skype 8:

  Skype Classic vă permite să aveți mai multe ferestre, aşa încât să aveți mai multe chat-uri deschise concomitent pe desktop sau să aveți lista de contacte într-o fereastră separată. Skype 8 vă limitează la o singură fereastră. Skype Classic vă permite să rulați două sau mai multe instanțe de Skype, facilitând conectarea cu un cont de slujbă și personal pe același computer. Skype 8 nu vă permite să faceți acest lucru. Vă puteți conecta tocmai cu un singur cont la un moment dat. Skype 8 vă permite tocmai să vă setați starea la Disponibil, Nu deranjați sau Invizibil. Skype Classic vă permite, de deopotrivă, să vă setați starea la Abs, dar a dispărut. Există mult mai puține opțiuni disponibile. De pildă, Skype Classic vă permite să activați sau să dezactivați evenimente sonore individuale și să alegeți efecte sonore personalizate pentru acestea. Skype 8 oferă tocmai un singur comutator pentru a activa sau dezactiva toate sunetele aplicației fără a le personaliza. Versiunea de Skype 8 inclusă cu Windows 10 nu poate lectura intrările dispozitivului DirectShow, ci tocmai intrările camerei disponibile pentru aplicațiile UWP. Aceasta înseamnă că nu puteți utiliza software după cum Open Broadcaster Software (OBS), Xsplit sau Manycam pentru a prinde ecranul și a-l partaja pe Skype. Sigur, Skype are încorporată înregistrarea ecranului, dar unii oameni se bazează pe funcții mai avansate în alte aplicații. (Puteți descărca versiunea „desktop” a Skype 8 de pe site-ul Microsoft pentru a obține această funcție.) Nu puteți dezactiva emoji, iar Skype le extinde mecanic. Aşadar nu poți scrie o propoziție serioasă de genul „Am fost destul de înnebunit (ameţit) în acea noapte”. Deşi o faci, Skype va converti mecanic „(ameţit)” într-o față animată cu înfăţişare prostesc, deoarece este tocmai vreunul dintre emoji-urile Skype. Este o nebunie și nu este ceva ce toată lumea își dorește într-un cumpărător de chat.

  Aşadar, deşi sunteți un utilizator puternic de Skype, fiți pregătit pentru unele schimbări și unele sughițuri, deoarece membrii săi plătitori se luptă și cu noua platformă.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.