Probleme cu Paxum?

Forumuri General Videochat Probleme cu Paxum?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Mai are cineva probleme cronice de paxum?

  In ce perioada am început să le folosesc pentru prima dată, făceam show-uri prin intermediul site-ului de cam de scurtă durată kink. Kink Live a trebuit să-i contacteze în numele meu, deoarece nu mi-au activat cardul timp de câteva săptămâni după ce am parcurs pașii de activare. Ar comunica că nu este activ și îmi dădea un link și acel link îmi spunea că este deja activ dar cardul nu se deplasa.

  Le-am folosit doi ani, cardul mi-a expirat la sfarsitul lunii aprilie. Am fost taxat pentru un card nou în martie și mi s-a cerut să verific din nou adresa, pe care am încărcat-o. Au întemniţat biletul. I-am întrebat întocmai de ce mă taxează atât de devreme și mi-au spus că încep procesul poftim? luni înainte pentru a se garanta că primesc cardul la timp.

  A venit sfârșitul lunii aprilie și cardul meu a expirat fără vreunul nou în mâinile mele. I-am contactat și mi-au spus că nu au trimis cererea pentru una nouă încât nu o vreau.

  Decât?

  Am întrebat deşi confirmarea adresei mele este greșită și mi s-a spus că nu, că este în lege și vor expedia cererea cât mai curând probabil pentru a-mi putea imprima cardul. Asta a fost azi o lună. Cardul meu nu a fost încă imprimat. Au trecut mai mult de 10 zile lucrătoare. A fost necesitate de două săptămâni întocmai și pentru a expedia aplicația pentru a fi tipărită.

  După aceea SM mi-a spus că id-ul meu de paxum este tampit. Mi s-a părut o greșeală din partea lui SM, dar de fapt Paxum a blocat-o încât încă habar nu am de ce. Întocmai și după ce au negat că ID-ul meu a fost blocat și că contul meu era în lege, în cele din urmă și-au cerut scuze și au spus că ceva nu a mers tampit în timp ce erau opriți pentru întreținere, care nu a revenit in ce perioada au revenit.

  Între timp, am folosit First Choice timp de o săptămână (ceea ce este extraordinar), dar după aceea m-am întors la Paxum pentru a folosi retragerile EFT. Ăsta a funcționat just până la un alt model și am descoperit că banii noștri au fost returnați în conturile noastre paxum în această dimineață, după ce nu am avut probleme poftim? retragerea banilor în conturile noastre CAD.

  Paxum a ieșit întreg de pe șine aici sau eu și ălalalt amic model tocmai am izolat ghinionul?

  Și înainte de a o sugera, da, voi absolvi totul la Firstchoice. V-am contactat reprezentantul de aici pentru a vă controla deşi există vreo modalitate prin care EFT banca mea (am venit de la Payoneer), dar întocmai deşi nu , voi se deplasa la bancomat în oricare săptămână și voi retrage money de pe card. si după aceea in contul meu.

  Știu că sunt foarte norocos încât a) nu este principala mea izvor de venit și b) mă descurc just din punct de vedere financiar, dar nu să nu mă întreb câți oameni sunt total bătuți de paxum.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.