Problema mare

Forumuri Suport modele videochat Problema mare

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună doamnelor,

  Așa că sunt un model nou (suportă-mă cu verificarea și așa ceva) și nu știam unde să mai pun această întrebare. Uite care-i propunerea. Sunt nou și ca atare nu sunt „out”. Nu mi-ar surprinde familia, ei cunosc sentimentele mele despre munca și știu că cel mai potrivit amic al meu este un veteran de zece ani, dar am copii mici și cred că toată viața noastră ne-ar fi puțin mai ușoară deşi aș continua să fiu leneș. freelancer pentru încă o dată.

  Azi câteva luni, unchiul meu a început să adauge toate aceste femei ciudate, , pe Facebook. Alți tipi au început să posteze clipuri cu chestii de amatori pe peretele lor. I-am trimis un , i-am explicat că prietenii și familia lui de la slujbă ar putea viziona rahatul ăsta și, pe scurt, s-a luat la defensiva și a încetat să-mi vorbească. Azi am văzut o fată pe care o recunosc de la MFC pe lista mea de „oameni pe care s-ar putea să-i cunoști” și am văzut că era prietenă cu unchiul meu. Mi s-a arzător un bec deasupra capului, toate au fost fete cu webcam. Cam Girls pe noul MEU site.

  Este cert un fan obsesiv și are și alți membri ca prieteni. Problema este că Facebook-ul meu este închegat de al tău ca „nepoată”. Numele meu autentic, fotografiile reale, informațiile reale sunt toate conectate. Doamne, tipul ăsta are poze cu copiii mei pe peretele lui! Azi sunt total îngrozit că cineva o să se lovească de mine și nu am idee ce să fac.

  Deşi ai fi în locul meu, ce ai face? Mușcă glonțul și blochează-l pe Facebook? Înfruntă-l din nou? Expedia mesaje secrete celorlalte modele de pe pagina lui și anunță-le că e puțin smintit? Nu prea știu ce să fac. Vreau să păstrez liniștea în familie fără să mă expun și să mă pun pe mine și pe copiii mei în risc, dar nu se pare că le deţine pe amândouă.

  A susţine?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.