Problemă mare cu plata CB

Forumuri General Videochat Problemă mare cu plata CB

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare, lume. Sunt crainic pe cb, de la sfarsitul lui septembrie.
  Am o problemă cu plata mea cb și sper că mă puteți sprijini deoarece sunt foarte trist și dezamăgit de ceea ce se întâmplă….
  Totul a inceput asa:
  1. Mi-am trimis contul payoneer, dar (cardul meu payoneer a expirat, așa că asistența CB a resetat informațiile de plată, am contactat payoneer și mi-au trimis un card nou).
  2. Azi problema este că atunci in ce perioada încerc să-mi conectez noul cont, primesc mesajul:

  Se pare că ați trimis deja cererea dvs. Payoneer.
  Pentru a vă conecta la contul dvs., faceți clic aici

  Deşi nu ați primit cardul sau nu vă puteți accesa contul,
  contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți
  <https://www.payoneer.com/ContactUs.aspx>

  E IN REGULA. Văzând asta, contactez din nou CB pentru a-i anunța, ei spun „Apelați payoneer și spuneți-i să vă resetați ID-ul de plată”.
  Sun pe Payoneer de 5 ori pentru a le comunica să-mi resetați ID-ul de plată și să primesc același răspuns „nu trebuie să resetam nimic, deoarece sunteți listat ca activ în sistemul nostru și Cb ar trebui să vă poată expedia plata”. Dar clar nu a fost emisă nicio plată.
  3. Asa ca, am trimis TRANSFERUL BANCAR: totul just, am asteptat 2 saptamani pentru plata mea… nu s-a trimis nimic, imi iau legatura cu banca si ei spun ca nicio plata nu a sosit vreodata in cont.
  Încă în acest moment nu completa contul meu payoneer în cb. Sunt foarte disperat de in ce perioada mi-am renunțat la slujbă și sunt foarte încrezător în acești money.

  Acest lucru se deplasa înainte și înapoi ca de 1 lună și jumătate deja – am trimis peste 30 de mesaje la asistența Cb și parcă primesc autorespondere de oricare dată…
  Ce face ? Cu cine vorbi? Există vreo speranță că va primi plățile? Și vă rugăm să rețineți că nu mă aștept la o plată de 200 USD, mă aștept… pentru mai mult de 3500 USD
  Poti sprijini? Mulțumesc..

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.