problemă cu înregistrarea camerei [site name banned*10] Y [site name banned*11]

Forumuri General Videochat problemă cu înregistrarea camerei [site name banned*10] Y [site name banned*11]

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  SALUT, AM O PROBLEMĂ MARE VREAU SĂ STU SA CONTACT PRIVACYUKRAINE – Privacy Ukraine LLC

  ACESTE SITE-URI SUNT: [site name banned*10] Y [site name banned*11] UNDE SUNT VIDEOCLIPILE MELE CU ÎNREGISTRAREA SHOW-ului MEU PE CHATURBATE ÎN STEAM

  EMAIL-UL ESTE NOC@PRIVACY-UKRAINE DAR NU RĂSPUNS DUPĂ MULTE EMAIL-URI

  AM FOST CONTACTAT DE MULTE DORI PENTRU CA NU RASPUNS din aceasta vara. Am sunat si la numarul de telefon de pe internet. Ele nu fi resetate. Ăsta este +380966819567.
  Nu prea înțeleg încât este și în ucraineană. Numerele de pe Internet nu fi resetate.
  totuși nu este retractabil de la 1 an

  De pildă, îmi pare rău, dar nu puteți reţine măsuri legale pentru a înconjura aceste site-uri. pentru ca sunt ilegale nu numai pentru mine ci pentru toate inregistrarile camerelor!!!

  dar sunt site-uri facute special pentru aparitii automate si nu raspund din niciun motiv in lume. aceste site-uri (ma uit la domeniul in cautarea whois) sigur vor fi intr-un panama aproximativ de parca ar fi paradisuri fiscale in jurul legii daca ar fi inchis deja aceste site-uri ca sunt site-uri de escrocherie. !!! (Am subliniat pentru înșelătorie și de multă moment pe google)

  NU ÎI RĂSPUNDE LA TELEFON (există o VOCE ÎNREGISTRATĂ) ȘI NU RĂSPUNDErea LA E-mailuri NU SUNT TRANSPARENTE PENTRU CĂ VREAU SĂ ȘTERG CONȚINUT FOTO/VIDEO NEAUTORIZAT DAR ESTE FOARTE DIFICIL SĂ ȘTERGEȚI CONȚINUTUL FURAT (SERVERUL SITE-ULUI, ȘI PENTRU RESPONSABILITATE INFORMAȚII DE LA CLIENT (TOTUL CARE FUNcționează SAU NU FUNCȚIONEAZĂ, EXEMPLUL CAPTCHA PENTRU A TRIMITE ÎN UR DMCA SAU EXEMPLU NU ESTE PERMISĂ EROAREA SERVERULUI 405)

  de deopotrivă, acest +380966819567 noc@privacy-ukraine nu poate fi resetat de ce nu răspunde la sau la telefon, aceasta este problema !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  de deopotrivă camodelprotection spune ca nu poti selecta pentru ca nu sunt de urmarit) întocmai si acelasi chaturbate care mi-a facut stergerea dmca mi-a raspuns ca nu raspund nici la telefon si nici la mail-uri (ukra-infra) cu e-ul lor -abuz de mail și volum de telefon. atunci?

  Am necesitate tocmai de un avocat? VREAU SA CONTACTEZ GUARDLEX DAR NU STIU DACA ESTE CORECTA

  OK, VA ROG ATAT DE MULT LA REvedere

  PS: salut, ce experiență și ce posibilități există pentru a elimina conținutul foto/video furat de pe site-urile de cam înregistrate exemplu [site name banned*10] si schimbata. co și chaturbatemales? Am experimentat și întocmai chaturbat dar nicio speranță, unii spun că se poate și alții spun de ce, să spun adevărul, nu fi urmăriți.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.