Probabil că ai câștigat un cal mort cu această întrebare… Întrebare pe Chaturbate

Forumuri General Videochat Probabil că ai câștigat un cal mort cu această întrebare… Întrebare pe Chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  După comunica titlul, probabil că bat un cal mort aici, deoarece am lectură multe despre el, dar nu descoperi un răspuns care să-mi satisfacă curiozitatea. Întrebarea mea este despre Chaturbate și numărul de telespectatori.

  Așa că sunt eu, fac înșelătorie de vreo 2 luni și folosesc mai mult 3 site-uri o dată, așa că din fericire veniturile mele nu depind de un site sau altul. Mă descurc destul de just să fac câteva mii pe lună (destul de just după standardele mele), dar văd o tendință ciudată pe Chaturbate.

  Prima dată am avut un cont de chaturbate care deţine tocmai peste 10 spectatori in ce perioada am început. In ce perioada citesc despre această problemă, multe modele ar comunica că spectacolul meu ar putea fi plictisitor, sau că nu am personalitate pentru camere, etc. Totuși, am mai lectură că Chaturbate are rar un bug pe anumite profiluri și că contul meu ar fi putut deţine o setare ciudată pe care nu am văzut-o. Așa că am repornit un cont o lună mai târziu și spectatorii mei au crescut cu siguranță (acest lucru a fost întocmai și fără urmăritorii mei din contul meu precedent). Azi deţine o medie de 40-70 de persoane pe spectacol, comparativ cu 5-15 cu săptămâna precedentă. Nimic nu se schimbase în spectacolele sau look-urile mele. Vreunul dintre principalele motive pentru care am deschis un cont nou a fost încât atât de mulți oameni îmi spuneau că se vor împlini camerei mele și că camera mea va îngheța și îi va da afară (întocmai și după ce am stat în el timp de 5-10 minute). Unii oameni încă raportează că se întâmplă asta întocmai și în noua mea cameră. Am trimis mai multe bilete la Chaturbate și bineînțeles că nu mi-au răspuns.

  Totuși, ceea ce mă face să pun la îndoială lucruri despre site este modul în care aceste modele noi care nu au adepți, însuşire slabă a camerei, nu fac nimic special ce nu fac alte modele și au peste 200 de persoane în cameră. Cumva, unele dintre aceste modele nou-etichetate întocmai sunt împinse pe prima pagină înainte de a deţine întocmai 50 de persoane în camera lor.

  Înțeleg întregul „aspectul nu contează, ai necesitate de personalitate pentru aparatul foto etc etc”, dar ceva pare defect. Că unii oameni lucra luni de zile pentru a-și dezvolta urmărirea și media mai puțin de 100 sau întocmai 50 de telespectatori, dar o altă individ începe și în prima zi are peste 200 de persoane în camera lor fără să facă ceva unic sau special? Îmi place să cred că am făcut un spectacol potrivit. Sunt pe prima pagină a unuia dintre site-urile mele de camere, dar pe Chaturbate pare să existe o problemă la rezolvarea problemei.

  Mă întreb deşi altcineva a observat acest lucru, a avut această experiență sau a avut probleme similare cu ale mele în timp ce era pe Chaturbate?

  Din nou! Scuze deşi bat aici un cal mort.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.