Primul spectacol la MFC. Idei/sfaturi foarte apreciate!

Forumuri Suport modele videochat Primul spectacol la MFC. Idei/sfaturi foarte apreciate!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna!

  În primul rând, aș vrea să spun că am stat la pândă pe aici de ceva moment… Ahem, cercetez și iubesc acest forum! Pareți să aveți o comunitate uimitoare aici =]

  Oricum, mă întrebam deşi cineva îmi poate oferi câteva sfaturi/idei pentru primele mele emisiuni MFC. Este de fapt primul meu spectacol, așa că orice sfat ar fi extraordinar! Tocmai mi-am cumpărat o cameră azi și cu greu aștept verificarea documentelor, așa că ar trebui să fiu punct să plec foarte curând.

  M-am gândit să fac adevăr sau flash, încât cred că vor fi o mulțime de interogari pentru mine la care vor fi foarte distractiv să răspund, dar am lectură câteva postări de la oameni care nu au avut prea mult noroc cu asta. . De deopotrivă, cât ar trebui să taxeze un model nou? Rata de funcționare pare a fi de 40 tks pe bliț… Ar trebui să fie mai puțin costisitor decât alte modele încât sunt nou? Care este un obiectiv simbolic realist pentru un nou model? Trebuie să am vreun material punct de întrebuinţare? Sunt o virgină de jucărie, așa că aș vrea să mă aștept la asta, dar am lectură despre spectacole cu marker și chestii cu frișcă etc.

  Mulțumesc! 😀

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.