Primirea contranotificării DMCA + eliminarea DMCA de la Google

Forumuri General Videochat Primirea contranotificării DMCA + eliminarea DMCA de la Google

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna tuturor,

  Deoarece nu am avut prea mult noroc să obțin răspunsuri de la CB care să mă ajute să depun eliminările DMCA, am trecut la următoarea cea mai bună opțiune, care a fost să fac o căutare Google eliminarea drepturilor de scriitor/eliminarea DMCA, care este, practic, tocmai eliminarea site-urilor web care Nu mai apar temporar în rezultatele căutării. De fapt, nu elimină niciun conținut. Am finalizat eliminarea DMCA prin Google în urmă cu câteva zile și tocmai am primit o contranotificare de la două site-uri despre care sunt destul de sigur că nu sunt în SUA. Sunt aproximativ întreg sigur că aceste contranotificări sunt false, deoarece provin din țări pe care probabil nu le fac. Nu consideraţie legile SUA (și, de deopotrivă, încât știu CB și dețin videoclipurile). Cu toate acestea, de atunci au reușit să-și restabilize site-urile web pe pagina de căutare Google.
  Totuși, nu vreau să fiu naiv, așa că prima mea întrebare este: ar putea aceste contranotificări să fie reale, întocmai deşi dețin videoclipurile și aceste site-uri nici măcar nu sunt din SUA și, cel mai probabil, nu respectă legile privind drepturile de scriitor din SUA?

  O altă întrebare pe care am avut-o (care se datorează temerii mele că acele contranotificări ar putea fi reale) este:
  Deoarece am inclus și aceste site-uri web din afara SUA în ștergerile DMCA pe care le-am solicitat prin CB, deşi CB mi-a trimis vreodată în mod miraculos prin despre ștergerile DMCA și în sfârșit a început să le introducă, s-ar necăji acele site-uri web? În afara SUA, unde am experimentat deja pentru a fixa o scoatere prin Google? Deoarece primesc mai mult de o scoatere DMCA depusă împotriva lor de aceeași individ (deși una nu a reușit), ar face ceva pentru a se osteni să mă intimideze/santajeze?
  Deși știu cu real că acestea sunt videoclipurile mele, nu sunt încă un profesionist în detaliile legii drepturilor de scriitor. Și pur și simplu nu știu deşi este periculos pentru mine să fi depus o a doua scoatere DMCA pe un site care mi-a trimis deja o contranotificare (la care nu sunt sigur să răspund încât nu am un avocat).

  Mulțumesc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.