prima zi mfc

Forumuri Suport modele videochat prima zi mfc

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Nu am creat încă un profil MFC încât nu am vrut să irosesc noul meu dispoziţie de model deşi nu era punct. Aşadar nu fi verificat încă. (Deşi este în locul greșit pentru a plasa, vă rog să-mi spuneți.)

  Deși am auzit că ceasul la noul model nu pornește decât după ce începi să vii, este real?

  De deopotrivă, am totul planificat pentru prima mea zi și am vrut să știu deşi este în lege ca ei să-l arunce în atmosferă (asigură-te că toate prețurile sună decent pentru un model nou, deoarece suntem distrași și prietenoși cu membrii). Am lectură peste tot acest forum, cercetându-mi fundul în ultimele 1-2 săptămâni și este foarte util, vă mulțumesc tuturor încât v-ați străduit atât de mult să răspundeți la interogari! Am făcut o funcție de căutare pentru termenul „prima zi” și „model nou” și nu am găsit nimic relevant pentru ceea ce întreb.

  Prima zi: Doctor Who se îmbracă cu încălțăminte neagră sau cu jambiere și lenjerie neagră cu pantofi sau tocuri. Un joc de perete de sfaturi, în creștere de la 10 la 150, pe peretele meu folosind cărți de notițe. Circa 9 dintre ei au un premiu, am dat un premiu pentru toate părțile spectrului de basculare pentru a-l menține distractiv pentru toată lumea. BlackJack pentru 69 pentru fotografii sau blițuri (nu sunt sigur care ar fi mai just, sper să aud de la voi toți). În speranța de a obține niște baloane cu care să le decorezi și să te joci, fă-ți un pic de distracție „sărbătorește-mi prima zi cu mine”. un soi de chestie

  Premiile includ: lovire, gemete de nume, twerking, dans , dans pe cântecul la alegere, 10 lovituri, extragere la sfârșit de lună (skype), boobie bongos (cântă-mi sânii ca o tobă) și sesiune Skype de 10 minute .

  Una dintre regulile mele este că nu vreau să fac programe Skype încât, nu știu, pur și simplu nu se simt asemenea de sigur încât nu ai situa de siguranță a regulilor MFC, știi ce vreau să spun. . ? Aşadar singura modalitate de a le obține este în condițiile mele, ar fi să câștig vreunul într-un joc sau la tombolă (ceea ce nu se va întâmpla prea de multe ori, din nou, încât se simte mai sigur să nu o fac. Am simțit că ar fi just să folosesc două premii). încât este prima mea zi de sărbătoare lol) Ar fi, de deopotrivă, apreciate gânduri despre asta, ar fi gândurile dumneavoastră despre anxietatea mea cu privire la siguranța acestui lucru, după cum și tocmai oferirea lui ca premiu.

  Singura cameră pe care o am este Mac-ul prietenului meu. Din câte văd în cabina foto, imaginea este foarte clară cu strălumina din camera mea, probabil că voi aduce oricum o lampă pentru a susţine și mai mult. Ea comunica că l-a folosit pe Skype și funcționează just (locuim în același loc, așa că spun asta din motive de însuşire a internetului).

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.