Prima mea emisiune pe Streamate

Forumuri General Videochat Prima mea emisiune pe Streamate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  ok, aşadar nu a fost tocmai primul meu spectacol în SM, a fost primul meu spectacol. Am vrut să scriu despre experiența mea, încât atunci in ce perioada m-am interesat prima dată am experimentat să găsesc cât mai multe povești.

  Oricum, m-am autentificat pe la miezul nopții. Am avut probleme cu SMbroadcaster la început, dar mi-am dat seama destul de rapid. Am stat până la 3:33 dimineața. Cea mai mare adaos a nopții a fost discuții generale și dans. M-au dus la exclusiv de 4 ori și premium 1 dată. 2 dintre elcusive au durat mai puțin de 3 minute. 1 A trebuit să blocheze și să facă o captură de ecran în timp ce se osteni să-mi arate fiica lui studenta adormită vorbind despre mine că am 13 ani… Am avut un om extrem de dulce pentru exclusivitatea mea finală care a vrut tocmai să-i cânt pe ukulele. Și în sfârșit un bonus cu un singur membru în chat. Dar a stat mai mult și a vrut să cânt și după aceea să pozez pentru el în ipostaze aleatorii.

  Mi-am stabilit prețurile la 4,99 pentru premium și 5,99 pentru exclusiv. Nimeni nu s-a plâns de preț, nu am fost spam în niciun soi și nici nimeni nu a experimentat să mă înșele. Am câștigat puțin peste 70 de dolari, ceea ce înseamnă că am câștigat puțin peste 20 de dolari pe oră. Aveți 11 favorite, 0 etichete și 2 evaluări de 5 stele. De fapt, nu voi plasa informații financiare în chatul public tot timpul. Am vrut tocmai să le dau fetelor noi o idee.

  Am părul portocaliu roșcat, sunt scund și am o geantă pentru mami. Dar m-am descurcat destul de just, cred, și m-am distrat de minune făcând-o. Probabil că voi completa chaturbate la mix în viitorul apropiat. Văd atractiv atât în ​​spectacolele publice, cât și în cele private.

  Sper că acest lucru este informativ și util pentru fetele care caută pe această pagină toate informațiile pe care le descoperi (nu vă faceți griji, fac și eu asta de săptămâni rotunji).

  Camera fericită!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.