Prima dată pe Cam – Un dezastru!

Forumuri General Videochat Prima dată pe Cam – Un dezastru!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti,

  Știu că există și alte fire de acest soi, dar întocmai mi-aș tinde să le împărtăși cu oameni care știu ce este. Azi a fost prima dată in ce perioada am fost pe cam (chaturbate) și a fost… mizer. Am fost online două ore și, deși aveam un proiect și credeam că sunt just pregătit, de fapt nu a funcționat . Am avut chestia cu aruncarea zarurilor și câteva ținte și am un meniu de bacșișuri. Profilul meu este încă foarte de bază, dar există câteva detalii acolo: machiajul a fost extraordinar, ținuta era , revelatoare, dar cu multe de scos…
  … Nu mă așteptam să fac money ca atare, dar m-am gândit că măcar voi viziona ceva acțiune. Era tot zâmbet, salutând pe toți cei care intrau în cameră și încercând să înceapă o conversație. În tot timpul cât am fost online, nu am văzut niciodată mai mult de 7 persoane în cameră. Un tip mi-a dat 4 jetoane bacșiș încât am pus urme de ruj pe sâni, în restul timpului, nimic. Azi că scriu, mă gândesc că nu ar fi trebuit să fac asta pentru atât de puțin, dar eram atât de încântat să văd că se întâmplă ceva. Am fost, de deopotrivă, înșelat de un mizerabil care părea să fi dat un bacșiș cu 300 pentru a mă dezbrăca, dar după aceea și-a dat seama că nu era autentic, ceea ce mi-a lezat încrederea.
  Sunetul meu nu mergea și nu puteam să-mi dau seama de ce și eram destul de dezamăgit – plumburiu au rămas, dar albaștrii și violetele au continuat să intre în camera mea și după aceea au plecat imediat și nu sunt sigur ce făceam greșit. , cu excepția cazului în care a fost lucrul fără sunet. Știu că este cel puțin asemenea de mult despre personalitate, cât și despre înfăţişare, dar nu sunt sigură ce ar trebui să fac pentru a transmite că în primele secunde cineva intră în camera mea.

  Nu sunt atât de jos pe money, dar mai mult decât atât, nu a fost aproximativ trafic și ceea ce am lectură m-a făcut să cred că ar fi ceva trafic și vor exista discuții întocmai deşi nimic nu duce nicăieri. Deşi altcineva dorește să-și împărtășească poveștile mai puțin de victorie din primul schimb, ar fi extraordinar. Știu că numai firul modelelor are idei despre ce să facă în camera ei, dar nu am verificat încă starea modelului, așa că deşi cineva vrea să-mi dea idei dincolo de aplicații și roboți despre să mă țină ocupat in ce perioada nimic nu este continuă, ar fi extraordinar.
  Practic, știu că trebuie să fiu pe drumul greșit, dar nu știu de ce.

  Sprijin sau tocmai temei prin chat, foarte stimat. Sunt atât de recunoscător că această comunitate există și mi-ar plăcea să-mi fac niște prieteni!

  bbxx

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.