Prima data! Am fost placut surprins :)

Forumuri General Videochat Prima data! Am fost placut surprins :)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna!

  Vreau tocmai să salut! Sunt foarte fericit pentru toate informatiile de pe acest forum. Am avut primul spectacol ieri și de fapt a fost mult mai just decât mă așteptam!

  M-am alăturat MFC… și asta a fost înainte să știu că nu este pentru începători. Dar am mers înainte oricum încât nu eram sigur că voi face din nou pentru un alt site. Am făcut câteva cercetări și m-am uitat la niște fete… citește MULT din acest forum lol. Deși eram atât de nesupus. Am crezut că știu ce fac, dar nu am știut, lol. În ciuda acestui fapt, s-a dovedit cu real a fi o perioadă foarte distractivă! Oamenii au fost destul de amabili să-mi dea sfaturi despre ce să fac, am avut câteva spectacole de grupare, care este modul în care am câștigat cei mai mulți money, mi-am scos păpușa în glumă și a ajuns să fie foarte distractiv, am fost mâncând struguri. așa că le-am umplut găurile cu struguri și le-am mâncat din perfora, după aceea le-am arătat câți struguri ține în gură, după aceea am mâncat urși de gumă și am făcut glume despre aveam necesitate de oameni să-mi dea bacșiș ca să plăti mai mult. ursuleți de gumă, lol…. A fost puțin bizar și probabil ar fi putut face mai mult. Am învățat câteva lucruri, ar fi numărătoarea inversă de jetoane, care probabil m-ar sprijini să obțin mai multe jetoane. De deopotrivă, sunt atât de copleșită de toate mesajele încât este foarte chinuitor să țin pasul. Dar am câștigat aceiași money în patru ore de distracție de parcă aș fi avut o funcţie de rahat toată ziua.

  Oricum, mai am multe lucruri de învățat, dar mă simt just. De deopotrivă, sper să fiu verificat în curând, ca să îmi face niște prieteni!

  Va multumesc tuturor!

  0
  0
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.
css.php