Pretul corect?

Forumuri General Videochat Pretul corect?

Participant
    none

Am deschis acest subiect pentru a incuraja modelele de videochat penru as pune un pret m-ai mare la privat show.Dupa parerea mea nu mai asa puteti ajunge la o performanta financiara mare,fara sa va chinuiti.Avand un pret m-ai mic la privat automat vor intra m-ai multi membri,dar cei fara bani bine inteles,sa nu crezi ca datorita pretului asa de mic la pv vor sta m-ai mult?gresit in camera ta de privat va fi un dute vino si nu vei face decat sa te dezbraci-imbraci asta cel putin odata la doua minute.Membrii sunt dispusi sa plateasca sume mari asta doar daca li se impun.Si tu poti sa le impui un pret mare prin profesionalismul si rabdarea de care trebuie sa dai dovada.

Vizualizare 2 răspunsuri - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Replies
    Adela
    Participant
    none

Foarte bun acest sfat,dar nu si pentru incepatoare.Pentru incepatoare eu cred ca pretul ar trebui sa fie mediu asta pana va ajunge sa prinda experienta suficienta in acest domeniu,iar apoi poate mari pretul.Eu la inceput cand m-am apucat de videochat aveam cel m-ai mic pret la privat iar cu timpul cand am inceput sa avansez si sa evoluiez in acest domeniu am inceput sa cresc treptat pretul pana am ajuns la cel m-ai mare,dar asta in timp.Pentru ca la inceput nu aveam un PC performant,camera web buna si nici un decor glamour asa cum se cere pentru a avea succes.Si abia dupa ce am strans bani suficienti pentru a investi in tot ce aveam nevoie si dupa ce am prins destula experienta am crescut pretul.Si pentru cele cu experienta este adevarat ce zice Linda trebuie sa aveti incredere in voi sa sa nu lasati la pret pentru ca numai asa veti ajunge modele de top si la o performanta financiara foarte mare prin foarte multa munca si ambitie bine inteles.Succes

Adela
    Participant
    none

Foarte potrivit acest sfat,dar nu si pentru incepatoare.Pentru incepatoare eu cred ca pretul ar trebui sa fie climat asta pana va stop sa prinda experienta suficienta in acest sector,iar după aceea poate mari pretul.Eu la inceput cand m-am smintit de videochat aveam cel m-ai mic pret la privat iar cu timpul cand am inceput sa avansez si sa evoluiez in acest sector am inceput sa cresc treptat pretul pana am ajuns la cel m-ai mare,dar asta in timp.Pentru ca la inceput nu aveam un PC performant,camera web buna si nici un decor glamour asa este necesar pentru a deţine victorie.Si cu greu dupa ce am strans money suficienti pentru a investi in tot ce aveam necesitate si dupa ce am prins destula experienta am crescut pretul.Si pentru cele cu experienta este adevarat ce spune Linda trebuie sa aveti incredere in voi sa sa nu lasati la pret pentru ca numai asa veti stop modele de top si la o performanta financiara foarte mare prin foarte multa munca si ambitie just inteles.Victorie

Vizualizare 2 răspunsuri - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.