Prea multe opțiuni de preț?

Forumuri General Videochat Prea multe opțiuni de preț?

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Am actualizat recent recenzia Flirt4Free și vreunul dintre lucrurile care mi-au atras cu real atenția a fost multitudinea de opțiuni de preț diferite care sunt disponibile pentru cumpărător pentru a selecta. Este real că nu toate camerele de chat acceptă toate opțiunile, dar totuși, ideea că compania a inventat NOUĂ tipuri diferite de programe (fără a include cele gratuite), oricare cu propria sa alcătuire de preț, este prea mult.

  Azi, unii ar comunica că mai multe opțiuni sunt bune, la urma urmei, aceasta este o definiție a „libertății”: prezența opțiunilor. Și este public acceptat că este fascinant să avem mai multe opțiuni pentru consumatori, așa funcționează lumea în zilele noastre.

  Dar, în același timp, din punctul de vedere al persoanei care vinde, în acest întâmplare camgirl-ul care vinde un program, numărul mare de opțiuni creează unele probleme. Cumpărătorul, privitorul în acest întâmplare, atunci in ce perioada i se prezintă o gamă de opțiuni, vrea să o aleagă pe cea care este „mai bună”, de obicei cea mai ieftină care îi oferă ceea ce își dorește.

  Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cert din descrieri, trebuie tocmai să citiți tipurile de chat disponibile pe Flirt4free. Voi aștepta aici. Ok, le citești? Îți poți reaminti pe toate și o vei face mâine? Care este cel mai potrivit?

  Uite, asta e problema, transformă oricare achiziție în ceva de luat în seamă. Acest lucru nu va încuraja cumpărarea rapidă sau întocmai impulsivă.

  În plus, există și problema în plus că atunci in ce perioada clienții întreabă „cât costă un program”, prezentatorul nu are un răspuns simplu de dat, ci trebuie să explice. „Fi subordonat” nu este un răspuns extraordinar.

  Poate că asta creează o interacțiune mai interesantă între chat și gazdă, dar bănuiesc că nu. A stop la detaliile tranzacției financiare nu este un temă foarte agreabil sau .

  Aşadar aceasta este tocmai o problemă pe flirt4free? Nicidecum, oricare site pare să scoată noi tipuri de emisiuni, de la Streamate la Cams, nimeni nu vrea să rămână în urmă în cazul în care un tip nou devine un hit. Dar oricare tip nou are un preț diferit și reguli diferite.

  Cea mai recentă tendință pe care o observ este ceea ce consider a fi „fake private” unde există ceea ce pare a fi o show privată, dar de fapt există mai mult de un spectator. Ăsta nu este un privat cu un care se uită, deoarece oricare individ din „privat” este încă în chat-ul text și audio, dar nu se poate viziona.

  Imaginați-vă că aveți o fată într-o cutie cu ferestre în jurul ei și oricare fereastră are un vizualizator în fereastră. Trebuie să vorbești cu oricare și să-i ții mulțumiți.

  Nu este acest lucru împotriva ideii că un „Privat” este un timp unu-la-unu între spectator și chat în care spectatorul își poate intensifica fanteziile?

  Ce crezi, sunt prea multe tipuri de chat? Ce site-uri au păstrat-o încă simplă?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.