Prea epuizat pentru cameră?

Forumuri Suport modele videochat Prea epuizat pentru cameră?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt curioasă ce faceți voi, doamnelor, in ce perioada sunteți prea obosit să intrați în fața camerei, întocmai deşi ați plănuit.

  Mă simt atât de vinovat. De obicei, mă mândresc că sunt consecvent și am o etică bună a muncii în tot ceea ce fac, dar azi m-am trezit simțindu-mă total extenuat. O adaos din mine își dorește cu real o cameră, dar o adaos din mine comunica că nu, trebuie să fii 100% sau să poți prezenta 100% (întocmai deşi ești obosit). Sunt încă foarte nou, dar sunt o fată cu webcam plină de energie, așa că nu vreau să fiu un melc online.

  Motivul pentru care sunt epuizată azi este că mai am un „job de zi”, deși este și oarecum autonom (ceea ce ajută). De deopotrivă, l-am ajutat pe iubitul meu cu mama lui bolnavă, ceea ce a fost incredibil de stresant. Ieri a fost o zi atât de lungă cu treabă de îngrijire și „treabă de zi” – am fost circumspect aproximativ 24 de ore. Acest lucru nu este dezastruos în comparație cu orele de treabă ale unora, dar nu vreau să par obosit în fața camerei, dar vreau și să fiu de încredere și să apar, știi!

  Vor și membrii să participe la asta? Ar fi extraordinar! Ar trebui să mă forțez să merg mai dincolo?

  Sunt atât de conflictual.

  PS Am urmarit formularele, dar nimic nu mi-a răspuns cu real la întrebare.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.