Pot modelele să călătorească?

Forumuri Suport modele videochat Pot modelele să călătorească?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti! Mă întrebam este viața in ce perioada devii model full-time la MFC… poți umbla atunci?
  Îmi place să călătoresc și sper să o face și mai mult atunci in ce perioada încep să fac webcam (încât și eu sper să câștig mai mulți money decât azi).
  În primul rând, plănuiesc să rămân și să muncesc cu real pentru a mă stabili ca camgirl timp de câteva luni, dar în cele din urmă călătoriile sunt pasiunea mea și mi-ar plăcea să explorez această planetă și să continui să fac camere… așa că, odată ce mingea se învârte, mă întreb deşi se va întâmpla. este probabil să călătorești și mult…
  Dar… întocmai nu poți să-ți iei mult timp în afara camerei încât fanii uită de modelele care nu sunt online de ceva moment? iar hotelurile nu au o conexiune la internet suficient de bună pentru a continua cu camera, da? si ce zici de o croaziera? Deşi aș fi vrut să fac o croazieră de o lună (cu greu deşi există internet), este probabil?
  Văd că unele camgirl călătoresc mult, dar se pare că închiriază case în orașe cu conexiune la internet etc. sau gresesc? Unii stau și în hoteluri? încât iubesc hotelurile… așa că mă întrebam deşi cineva are vreo experiență cu călătoriile la hotel și, de deopotrivă, cu croaziere și faci totul să funcționeze deşi funcționează nicidecum și cât timp este în lege să pleci de la slujbă fără a pierde fani. vreun exemplu? Mulțumesc foarte mult!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.