Platforma site-ului pentru fani ModelCentro

Forumuri General Videochat Platforma site-ului pentru fani ModelCentro

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua doamnelor și domnilor,

  Deoarece mulți dintre voi au început deja să utilizați ModelCentro, am decis să creez un thread oficial pentru orice interogari sau comentarii, pe care promit să le monitorizez îndeaproape și să răspund oricăror interogari sau nelămuriri. Mulțumesc lui AmberCutie care mi-a permis să încep acest thread, azi vei deţine și mai mult intrare direct la oamenii din spatele ecranului albastru, la capătul tehnic al ModelCentro.

  Iată o spectru de grup despre cine suntem și ce facem:

  Platforma vă permite să vă creați propriul site de plată, pentru ca obișnuiții tăi și fanii să se bucure, așa că ModelCentro este un plus de cameră, nu un alt site de camere.
  Site-urile web includ funcții după cum: videoclipuri, imagini, blog, almanah de evenimente, sfaturi, emisiuni live (gratuit pentru membri), program de afiliere, listă de dorințe (Amazon), Sună-mă (VerifiedCall) și multe altele. Toate acestea sunt opționale și fi alese, anume deşi nu vrei un blog, acest element de meniu nu va ivi pe site-ul tău.
  Sistemul vă oferă libertatea de a selecta: vă setați propriul preț, postați tocmai ceea ce doriți să publicați și rulați site-ul singur. De fapt, aceasta este afacerea ta.
  Ca promotie iti punem la dispozitie un nume de sector pe 1 an, inregistrat si detinut exclusiv de tine, tot prin intermediul sistemului. Deşi aveți deja un sector, îl puteți conecta și pe ăsta.

  Lista de supraveghere rapidă cu interogari frecvente:
  Câștiguri: obțineți 75% din toate câștigurile (castigurile reprezintă suma totală după deducerea taxei de facturare de 10%).
  Impozite/Costuri: Nu există impozite, impozite de găzduire sau minime de plătit, tocmai partajarea veniturilor. Deşi nu câștigi, nici noi.
  Plată minimă: 50 USD pentru Paxum, 100 USD pentru Payoneer sau cec și 300 USD pentru transfer bancar
  Frecvența plăților: Săptămânal, marți
  Geo-blocare: da, geo-blocare după țară, stat, oraș sau întocmai IP.
  Lucrul cu alte site-uri: Vă rugăm să faceți! NU impunem restricții în cooperare cu alte companii, rezerve sau site-uri.
  Părăsirea sistemului: nu există nicio obligație față de noi, totuși, deşi decideți să plecați imediat, toți membrii existenți ai abonamentului vor trebui rambursați (nu veți fi plătit pentru abonamentele dvs.). O altă opțiune este să închideți pagina de abonament și să așteptați până in ce perioada ultimul membru expiră.

  Iată câteva site-uri demonstrative ca exemple:
  autumn.demo.modelcentro
  black-diamond.demo.modelcentro
  passion.demo.modelcentro
  princess.demo.modelcentro
  Șabloanele sunt moderne, receptive și permit personalizare extinsă.

  Deşi aveți deja un site web cu noi, nu ezitați să îl publicați și să îl prezentați.
  De deopotrivă, voi plasa câteva după ce voi obține permisiunile de la proprietari.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.