Piratii!: Vrei sa stii?

Forumuri Suport modele videochat Piratii!: Vrei sa stii?

 • Post
  Alisa
  Moderator
  RO

  Ăsta este primul meu temă, așa că scuze deşi ați întrebat acest lucru în prealabil, nu am găsit nimic despre el!

  Deşi ai fi înregistrat în timpul unei emisiuni și videoclipul a fost postat pe un site de tub, ți-ar păsa sau ai vrea să știi ceva?

  Întreb încât, în timpul propriilor mele cercetări, am decis să caut orice videoclip înregistrat care și-a făcut drum pe site-uri de tuburi (folosind predominant TubeStack). Am urmarit câteva nume populare de MFC, tocmai pentru a viziona în ce măsură programele lor au fost piratate. Toți membrii populari pe care i-am urmarit au revenit cu mai multe videoclipuri; pentru unii, au fost destul de multe.

  Așa că am trecut prin procedura de raportare pentru a viziona ce ar trebui să faceți pentru a elimina aceste videoclipuri. Se dovedește că trebuie să oferiți un document de identitate pentru a face acest lucru (pentru a demonstra că sunteți modelul în ), ceea ce este o combinaţie foarte riscantă, încât cu siguranță nu aș vrea să predau datele mele unui webmaster de tub . loc.

  Aşadar, deşi nu știați că videoclipurile emisiunilor dvs. au fost postate pe un site web pe care s-ar putea să nu îl găsiți niciodată, ați tinde să vi se spună despre asta, aşa încât să puteți se osteni să luați măsuri pentru a-l elimina? Sau ai distinge să nu știi, încât poate fi greoi întocmai și să îți scoți materialul?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.