Petrecere cu camera de Halloween!

Forumuri Suport modele videochat Petrecere cu camera de Halloween!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut!

  Mi-am creat contul CB și am început să mă uit la camerele de Crăciun trecut, dar de fapt nu am început să transmit până în vara trecută. Așa că nu am reușit să văd niciodată cât de deosebit poate fi Halloween-ul în unele camere.

  Sărbătorești în al tău? Care sunt unele dintre lucrurile preferate de petrecere pe care le-ați văzut sau făcut vreodată într-o cameră de filmat? Tu sau telespectatorii tăi aveți un costum preferat?

  Cred că vreau să am o sărbătoare de Halloween cu camera de 3 zile, dar sunt nesupus încât nu am mulți spectatori, iar Halloween-ul este întocmai după colț și am tendința de a lăsa lucrurile până la sfârșit. in ultimul moment, hehehe.

  Am câteva idei generale (pop portocaliu / baloane negre cu premii înăuntru, bacșiș pentru numele tău pe un glavă etc.) și după aceea mi-au trecut prin cap câteva idei… Dar deşi ai și alte idei pentru care poate am lucrat despre trecut, sau despre lucruri pe care ți-a fascinant să te vezi, mi-ar plăcea să le aud!

  Sper că nu pun prea multe interogari. Sunt atât de încântat să încep să postez și să mă alătur comunității! Halloween fericit!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.