PervOutPay.com Informații și fire de feedback

Forumuri General Videochat PervOutPay.com Informații și fire de feedback

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună AFC!

  Sunt Aria Anderson, MFC Cam Girl, Creator de conținut și, cel mai recent, Manager de cont pentru PervOutPay.

  PervOutPay este o modalitate de a fi plătit pentru aproximativ orice. Puteți vinde cu ușurință videoclipuri personalizate, pachete video, produse prin poștă, ar fi chiloți, polaroid, calendare, imprimeuri, depozite în numerar pentru întâlniri sau sesiuni în timp autentic, puteți primi tributuri sau sfaturi, orice.

  Păstrați 90% din prețul de vânzare. Pentru a defalca acest lucru, o achiziție de 100 USD pe PervOutPay ar fi 105 USD pentru cumpărător – avem o taxă de slujbă de 5 USD și veți păstra 90 USD.

  Primiți 1% la toate tranzacțiile pentru oricare vă include ca recomandare ca mulțumire pentru sprijinul acordat.

  Nu există o plată minimă. Deşi m-ați controla ce îmi place cel mai mult la PervOutPay, ăsta ar fi. Îmi place să știu că, întocmai deşi fac o singură vânzare în acea săptămână, voi fi plătit în continuare, fără a fi nevoit să-mi fac griji că fac mai multe vânzări pentru a îndeplini o plată minimă ridicată sau să aștept o lună până in ce perioada o fac în sfârșit. Cu toate acestea, există un preț minim pe paragraf: cel mai mic preț dintre orice puteți vinde este de 25 USD pentru a economisi costurile procesatorului de plăți.

  Acceptăm plăți internaționale, atâta timp cât clientul dvs. are un card de credit sau de debit, ăsta poate plăti cu PervOutPay

  Perioada de plată este de duminică la ora 12:00 ET până sâmbătă la ora 11:59 ET. Plătim prin depunere directă pentru furnizorii din SUA și Paxum pentru furnizorii internaționali. Plata stop de obicei în conturile bancare și cardurile/conturile Paxum joi imediat după încheierea perioadei, în unele rare ocazii stop vineri.

  Vă puteți înregistra accesând PervOutPay

  Oricare furnizor are propria pagină, aici este pagina PervOutPay a Cadence Lux, de pildă: https://pervoutpay.com/CadenceLux

  Puteți pune orice întrebare pe care o aveți aici, ne puteți oferi orice feedback sau orice doriți în acest forum. Deşi preferați să vorbiți în privat, îmi puteți expedia un la accounts@pervout. Sefii mei, Lance Hart și Terry Yannick, CEO și COO, fi contactați și la lance@pervout și terry@pervout.

  Puteți audia PervOutPay pe Twitter aici: @PervOutPay

  TLDR? Totul cu caractere aldine este deosebit.

  0
  0
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.
css.php