Orele de zi sau de noapte?

Forumuri General Videochat Orele de zi sau de noapte?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Tare, sunt o bufniță de noapte și fusul meu orar este cu 6 ore înainte de Ora de Est. Îmi doresc foarte mult să-mi maximizez viitorul potențial de câștig, dar nu știu la ce oră va funcționa cel mai just pentru mine ca model nou la CB. Îmi doresc să ajung la cât mai mulți membri, aşa încât să construi o bază solidă de fani atunci in ce perioada încep să transmit și asta înseamnă (pentru mine) un program regulat pentru o perioadă lungă de timp.

  Mă gândesc că 04-22 (16:00-22:00 EST) ar putea funcționa pentru mine, dar nu sunt sigur. Am probleme cu planificarea zilelor, deoarece momentan nu lucrez și nu am rutină, așa că nu știu deşi camera ar fi cea mai bună opțiune pentru mine după „mic dejun” sau după „cina”. În mod normal, am cea mai mare energie în circa 3-4 ore după trezire, dar am lectură că a fi circumspect noaptea și a dormi ziua este brutal pentru sănătatea mintală.

  Care este rutina ta și funcționează pentru tine? Contează la ce oră difuzați pe CB sau este mai mult sau mai puțin același potențial de câștig în timpul zilei și noaptea?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.