Offline + Sfaturi de actualizare Recompense!

Forumuri Suport modele videochat Offline + Sfaturi de actualizare Recompense!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt pe MFC de aproximativ 2 luni și încă mă obișnuiesc. M-am mutat azi câteva săptămâni (ceea ce a fost un subiect smintit de lung) și nu am putut intra online timp de circa 2 săptămâni, ceea ce cu siguranță nu a fost potrivit pentru noua mea reputație. În prima lună, câștigurile mele au fost grozave, dar azi… nu atât de mult. Încerc să-mi dau seama să le ampli.

  Am reușit să obțin câțiva clienți repetați, ceea ce este extraordinar! Sunt foarte utile atunci in ce perioada vine vorba de interacțiunea cu mine și de bacșiș, dar încă încerc să găsesc stimulente care să-i determine pe alții să dea bacșiș. Ce jocuri joci cu spectatorii tăi și funcționează? De deopotrivă, ce soi de recompense oferiți pentru sfaturi offline?

  Mai am un drum lung de parcurs in ce perioada vine vorba de a mă integra în MFC. Știu că practica face perfectă și cu siguranță mă confrunt cu asta întocmai azi, dar nu strică niciodată să obții niște sfaturi de la cei cu mai multă înțelepciune. Vreo idee?

  De deopotrivă, hai să fim prieteni! Întocmai sper să mă conectez cu niște modele. Mi-ar plăcea să aud despre experiențele tale!

  xo,

  ellabellaxoxo

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.