O lecție despre a afla cu cine să lucrezi, cum să te protejezi și hărțuirea cibernetică.

Forumuri General Videochat O lecție despre a afla cu cine să lucrezi, cum să te protejezi și hărțuirea cibernetică.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Deşi doriți, puteți azvârli o privire la cel mai recent spot al meu tumblr, vă va răspica unele lucruri prin care am trecut, dar nu este vorba tocmai despre mine.

  https://captainkirkandmolly.tumblr.com

  Este vorba și despre celelalte fete din industrie, despre să faci față situațiilor care apar, să te protejezi…
  Trebuie să te asiguri că cunoști cu real o individ înainte de a lucra cu ea. Recomand să întrebați alte fete care au lucrat cu un potențial partener de cameră despre personalitatea și etica ei de treabă. O greșeală pe care o fac multe fete, inclusiv pe mine, este să fie prea încrezătoare încât vrem să găsim pe cineva care să ne înțeleagă cariera, pe cineva cu care să ne legăm, încât camera poate fi atât de izolatoare. Ne dorim pe cineva care să înțeleagă prin ce trecem, pe cineva în care să avem încredere, care să se avânte, să facă brainstorming, să consuma o cafea, cineva cu care să ne jucăm online pentru a face o sesiune de cameră distractiv. Din păcate, aceasta este și o industrie care promovează concurența, ceea ce este extraordinar! Competiția îndruma la victorie… totuși unii oameni nu înțeleg diferența dintre a concura și a fi întreg nesăbuit.

  Oricât de mult ai disprețui pe cineva, indiferent de carnea de vită, NU DA DATE PERSONALE. Denumirile noastre legale, adresele noastre sunt PRIVATE. Este o pantă foarte alunecoasă in ce perioada te afli într-un punct în care creierul tău comunica „este în lege” pentru a oferi informațiile personale ale altei fete. Este meschin, copilăresc și PERICULOS. Acest tip de conduită poate duce la urmărire, hărțuire, întocmai viol și omor. Am experimentat personal hărțuirea de înspre diverși oameni de la MFC. Jumătate din aceasta a fost cauzată de faptul că această individ a dat adresa mea de acasa membrilor MFC. Internetul este un loc destul de periculos fără ajutorul femeilor care ar trebui să se sprijine reciproc.

  Mințitul despre o altă fată va stop tocmai să se întoarcă la tine… adevărul se va viziona și tu vei fi cel cu un ou pe față, dorindu-ți să fi adoptat o altă abordare. Această industrie este plină de femei frumoase, capabile și talentate… Am întâlnit unele dintre cele mai amabile și empatice femei prin MFC și, de deopotrivă, niște tipi grozavi din partea membrilor. Dar pentru oricare Yin, există un Yang și este deosebit să ne ferim de oamenii care intenționează tocmai să-l „distrugă”.

  Deşi lucrezi cu cineva și nu-ți place… nu fi laș. Nu-i hărțuiți, nu-i vizați, nu mințiți despre ei, nu oferiți informațiile lor personale. Există și alte căi de ieșire, și poate cea mai bună dintre ele este aceasta: contactați acea individ, vorbiți cu ea, acceptați să nu fiți de învoială… majoritatea lucrurilor fi rezolvate pur și simplu vorbind cu cineva. Nu rezista mult în traducere prin intermediul mesajelor text, așa că nu vă fie teamă să vă confruntați cu cineva cu care aveți probleme. Deşi nu te ascultă, atunci știi că măcar ai experimentat. Au fost membri și modele care m-au rănit și nu l-am tratat întotdeauna în cel mai potrivit mod. Deşi aș fi avut rezerve care să mă ajute să înțeleg lucrurile, pe cineva care să-mi vorbească despre situație, poate aș fi putut absolvi mai just peste aceste altercații. În schimb, am ales să ignor lucrurile, să mă prefac că nu am văzut ce se întâmplă, încât am crezut că este mai ușor să las zvonurile, minciunile, informațiile personale să se întâmple… dar nu dispare fără să fac nimic.

  „Există riscuri și costuri pentru acțiune. Dar acestea sunt mult mai mici decât riscurile pe termen lung ale inacțiunii confortabile”. ~ John F Kennedy

  Azi știu că probabil că voi deţine o reacție negativă încât am postat ceea ce am făcut pe Tumblr, dar adevărul este… este adevărul și există dovezi care să-l susțină și, să fiu sincer, există o ură. De aceea… ei just, nu să-mi fac griji pentru asta. Încât deşi te ridici și faci ceea ce trebuie, nu poți lăsa oamenii să te umble peste tot. Trebuie să realizezi că ești mai curajos în interior decât oricare dintre insecuritățile care îi fac pe oameni să se comporte groaznic împotriva ta.

  Deşi aveți interogari, nelămuriri sau aveți necesitate de cineva cu care să vorbiți, sunteți oportun să-mi trimiteți un PM pe twitter (@molly_mfc), un MFC pe myfreecams (MissMolly), un mesaj direct pe Instagram (@damollystewart) sau un eu la justcallme.msmolly@gmail (s-ar putea să nu răspund instantaneu, dar încerc să fiu la timp cu răspunsurile mele). Cu toții avem necesitate de cineva cu care să vorbim rar și întocmai deşi nu devenim niciodată prieteni, putem fi aliați în această industrie, iar rar tot ce are necesitate cineva este o ureche pentru a auzi. Nu tocmai auzi, ascultă-i cu real. Există, de deopotrivă, o nouă funcție de la ManyVids, o linie de asistență/linie telefonică. Verificați cu siguranță. https://www.manyvids.com/Article/3293/The-MV-Hotline-is-Now-Available/

  Mulțumesc pentru timpul acordat pentru a lectura acest lucru, celor care au. Amintește-ți, întocmai deşi simți că ești singur, nu ești.

  Ca să fiu sincer,
  Domnișoara Molly (cunoscută și ca Molly Stewart)

  0
  0
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.
css.php