O introducere în DivaTraffic – Serviciu de trafic pentru camere!

Forumuri General Videochat O introducere în DivaTraffic – Serviciu de trafic pentru camere!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor!

  Ne-am gândit că este timpul să vă facem o introducere și să vă spunem despre DivaTraffic, funcționează și toate beneficiile pe care le puteți obține din serviciul nostru.

  DivaTraffic a fost lansat în martie 2016. Scopul nostru a fost să ajungem la modelele de webcam din industria LiveCam pentru a le facilita să obțină mai mult trafic la spectacolele lor live.
  Răspunsul pe care l-am primit de atunci a fost copleșitor și nu ne așteptam să fim acolo unde suntem azi.

  DivaTraffic este un slujbă specializat de trafic pentru modele de camere live și studiouri.
  Cu DivaTraffic, puteți, în sfârșit, să vă cumpărați propriul trafic la solicitare și să îl trimiteți direct în camera dvs. de cameră de pe majoritatea site-urilor de camere majore.

  Ceea ce oferim
  La DivaTraffic oferim trafic în principal în două moduri diferite. Puteți dobândi Traffic On Demand sau puteți obține Traffic On Subscription. Voi răspica mai jos care este diferența.

  Trafic la solicitare (BoostMyCam)
  Serviciul nostru Traffic On Demand vă permite să alegeți dintr-o gamă de pachete de trafic prestabilite. Tu decizi cât vrei să cheltuiești și cât de rapid vrei să fie livrat traficul. Odată ce ați confirmat comanda, traficul va începe imediat să fie trimis înspre camera dvs. Tipul de trafic pe care îl veți obține la solicitare este traficul pop-up. Traficul este trimis de camera dvs. și afișat sub calup de pop-up sau filă pe o varietate de site-uri web pentru camsite. DivaTraffic este conectat la multe rețele și schimburi publicitare diferite, iar noi cumpărăm trafic din aceste rețele în timp autentic, de oricare dată in ce perioada plasați o ordin.

  BoostMyCam este un instrument minunat de utilizat deşi doriți să obțineți mult trafic foarte rapid. Poți absolvi de la a nu deţine oameni în camera ta la câteva mii în câteva minute, deşi ăsta este scopul tău. Este extraordinar să începi emisiunea sau să obții spectatori suplimentari atunci in ce perioada ai o perioadă lentă.

  Cu toate acestea, rețineți că, din moment ce traficul vine de pe alte site-uri web, utilizatorii pe care îi primiți în camera dvs. vor fi în mare adaos oaspeți care nu sunt încă membri ai site-ului camerei pe care transmiteți, așa că va trebui să faceți treaba de a obține să se înregistra și să devină membri plătitori ai site-ului.

  Trafic de abonament
  Serviciul nostru de abonament vă permite să plătiți o taxă lunară și să primiți trafic mecanic ori de câte ori sunteți online, după cum și să vă ofere intrare la instrumente și servicii suplimentare pe care le oferim.

  Traficul pe care îl primiți cu abonamentul nu este trafic pop-up. Acest trafic este trimis prin reclame grafice. Aceasta înseamnă că utilizatorii trebuie să facă clic pe anunțul dvs. înainte de a se deplasa în camera dvs. Aceasta înseamnă că nu veți primi trafic asemenea de rapid ați primi cu ferestrele pop-up, ci va fi un flux încet și continuu de trafic pe toată perioada în care sunteți online pe durata abonamentului. Pe lângă faptul că primiți trafic mecanic, veți obține și alte beneficii cu abonamentul dvs.

  Veți primi jetoane la vânzări atunci in ce perioada cumpărați trafic la solicitare Veți primi jetoane gratuite în oricare lună Veți primi un bonus de oricare dată in ce perioada cumpărați jetoane Vă puteți realiza propriile pachete de trafic Veți obține propriile instrumente de promovare a afiliaților

  Traficul este oameni reali?
  De in ce perioada am lansat DivaTraffic, una dintre cele mai frecvente interogari a fost deşi traficul este de la persoane reale sau deşi este fals sau boți. Oamenilor nu le venea să creadă că este probabil să putem expedia atât de mulți oameni într-un timp atât de scurt. Realitatea este că traficul pe care îl trimitem este de oameni reali. Traficul pop-up poate fi livrat foarte rapid și îl cumpărăm în timp autentic de la schimburi de anunțuri pentru camsite reputate după cum PlugRush, ExoClick, TrafficStars și altele. Am dezvoltat și implementat o tehnologie avansată de filtrare a traficului care verifică deşi sunt trimise persoane reale și detecta roboți, proxy și utilizatori falși.

  Deşi sunteți interesat și doriți să îl verificați, accesați https://divatraffic.com

  Sunt sigur că aveți o mulțime de interogari, așa că vă rugăm să răspundeți cu ele în acest thread sau să ne trimiteți un mesaj privat și vom face tot posibilul să vă răspundem la orice interogari ați putea deţine.

  Vă doresc tuturor o zi super minunată

  Salutări calde,

  Teresa
  Șef de temei
  DivaTraffic

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.