O întrebare pentru membri… privat, de grup, public și multe altele.

Forumuri Suport modele videochat O întrebare pentru membri… privat, de grup, public și multe altele.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Hei!

  Aşadar, am o întrebare pentru voi toți membrii. Cei dintre voi care mă cunoașteți știți că sunt o fată vorbăreț, așa că veți înțelege de ce vă întreb. Am fost extravagant după ce s-a întâmplat asta:

  Făceam un spectacol public de material seminal și aveam aproximativ, rar, peste 1000 de oameni în camerele mele. Bacșișul a fost extraordinar și nu am simțit că am o problemă. Cu toate acestea, cred că doi tipi se certau și vorbeau și m-au rugat de 3 ori să vin în grupare. (Cel puțin 3 membri, de 3 ori). Bănuiesc că a fost din provoca luptei, dar eram atât de interesat de spectacol încât nu știam că se bate deţine loc decât după ce am ajuns acolo.
  Oricum, după ce am respins acele 3 solicitări, am început să devin puțin paranoic. M-am gândit că poate verii ar fi supărați pe mine deşi aș refuza spectacolele de grupare atât de de multe ori, mai ales cu aproximativ 1000 de oameni în camera mea.

  Aș tinde să știu părerile tale despre asta.

  Pentru mine, sunt un real exhibiționist și cu cât se uită mai mulți oameni la mine, cu atât mai just. De deopotrivă, in ce perioada merg într-un grupare, simt o talent imensă pentru a performa, încât ȘTIU că toată lumea plătește pe secundă și simt că trebuie să mă grăbesc. Nu știu. Totuși, aceasta este principala mea izvor de venit și vreau să am vigilenţă de clienții mei. Anume, asta e tocmai potrivit simț.

  Încă ceva… după am spus, sunt vorbăreț. Cu cât mai multe conversații, cu atât mai just. De obicei, nu dezactiv oaspeții sau elementele de bază până in ce perioada nu cumva sau deşi primesc prea mult.

  Asta ii deranjeaza si pe veri?

  A, și rar dau „cadouri” deşi o individ din cameră face ceva cu real sincer sau așa ceva… nu știu. Te-ar necăji și asta?

  Îmi pare rău, tocmai că… m-am întrebat mereu. Stilul meu de cameră pare să funcționeze pentru mine, dar nu știu deşi cineva va comunica vreodată: „MANDY , ESTE ATAT DE GREȘIT”.

  LAUGH OUT LOUD.

  Mulțumesc că ai lectură asta.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.