O fată mult mai în vârstă care vrea să fie o fată cu came

Forumuri Suport modele videochat O fată mult mai în vârstă care vrea să fie o fată cu came

Participant
    RO

Buna! Aşadar sunt o fată mult mai mare… Vorbesc peste 300. Slăbesc, dar nu se întâmplă peste noapte! Simt că ar fi un lucru potrivit încât am mult timp liber, așa că să-l tratez ca pe o funcţie, mă pricep să vorbesc cu străinii și simt că, deși sunt foarte mare, sunt încă foarte drăguț/. În viața reală, am o mulțime de tipi care cochetează cu mine etc., așa că simt că nu ar trebui să fie prea chinuitor să obții câțiva spectatori. (scuze, vorbesc mult, ma voi intelege cu intrebarile mele!!,)
    Întocmai vreau să fac asta. Aș tinde tocmai să știu deşi există vreun sfat despre ar trebui să fac publicitate pentru a obține mai mulți spectatori. Sunt deschis la multe fetișuri și particip activ la ele în viața mea reală, ar trebui să le fac adaos obișnuită din spectacolul meu sau ar trebui să spun tocmai că sunt un model fetiș? Sunt nesupus să aranjez lucrurile. Sunt sigur că mă voi elucida just odată ce încep, vreau tocmai să mă asigur că mă descurc just. Apreciez toate sfaturile/sugestiile, multumesc!!!!!!!!!!!!

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.