Nu prea multe imagini/animații care vă distrag atenția?

Forumuri General Videochat Nu prea multe imagini/animații care vă distrag atenția?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Simt că sunt singurul deranjat de asta și da, stau dincolo de ei (camere), dar sunt extravagant ce cred alți oameni (modele și utilizatori/utilizatori)…
  Camere în care au o mulțime de animații sau imagini care se întâmplă ÎN/IN difuzare. Nu imperios ca o suprapunere, ci prin utilizarea unor lucruri după cum pluginuri OBS.

  Sunt 2 populare despre care simt că sunt mereu pe prima pagină în partea de sus sau aproximativ de partea de sus și primesc întotdeauna o mulțime de sfaturi și o mulțime de spectatori.

  Una dintre ele este foarte just făcută, nu spun că este rău în sensul ăsta, dar pentru mine este foarte strălucitor și întregul ecran folosește un ecran verde (sau orice altceva), și este însufleţit, așa că este foarte chinuitor să te concentrezi asupra realului. model. Ăsta la care mă refer are o nucleu URIAȘĂ care are „reflecări ale lentilelor” (stânga sus și dreapta jos) cu note muzicale care plutesc constant.

  Pur și simplu nu înțeleg băieții să se concentreze pe model și să facă ceea ce sunt… și să nu fie distrași deplin ce se întâmplă.

  Va rog sa nu o confundati cu reclamatia mea, e mai mult surprindere. Mă țin dincolo de așa ceva sau de altele care, clar, nu îmi plac. Pur și simplu nu înțeleg.” Este tocmai încât este nou și diferit pentru oameni?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.