Nu are legătură cu camerele, dar…

Forumuri General Videochat Nu are legătură cu camerele, dar…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Este probabil să câștigi money decenți SOLEY tocmai cu Kinkbomb?

  Și deşi da, întocmai TREBUIE să mă autopromovez prin Twitter sau numai profilul meu Kinkbomb ar fi suficient pentru a genera trafic? În cele din urmă, care ar fi un raport potrivit de videoclipuri postate pe săptămână? (anume postați 7 videoclipuri pe kinkbomb pe săptămână, postați 15 videoclipuri pe kinkbomb pe săptămână etc.)

  Sau, deşi videoclipurile mele nu sunt super „pervers”, dar sunt mai mult din „norma ”, mi-ar susţine kinkbomb la ceva sau ar trebui să fac un alt site? Chestia este că videoclipurile mele ar fi o colaborare cu multe, multe videoclipuri scurte, iar eu sunt și , dar o puteți observa tocmai într-un clip de-al meu, care are vreo 3 minute, în care sunt și eu. făcând interrasial, dar asta ar fi tocmai 3 minute în comparație cu restul și, așa am spus, plănuiesc să creez o mulțime de videoclipuri de colaborare cu clipuri între 1 secundă și 5 minute, toate pentru a completa până la 16 minute sau mai mult. Deşi am confundat pe cineva, vă rog să-mi spuneți lol, îmi pare rău că nu mi-am putut zice foarte just gândurile în cuvinte.

  Mi-ar plăcea foarte mult să am 2009,60 USD pe lună, credeți că ar funcționa? (și înainte ca cineva să întrebe de unde am luat acel volum aleator bizar, este cel mai mic indemnizaţie de trai din zona mea lol)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.