Noul model de came masculină cere ajutor și sfaturi

Forumuri General Videochat Noul model de came masculină cere ajutor și sfaturi

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutari tuturor. Folosesc numele presupus de Alexander și sub alter ego-ul TheBoyMaid. Am început să modelez aparatul foto din motive de money, încă studiez și nu-mi găsesc un loc de treabă din multe motive diferite.

  Am nouăsprezece ani, corpul meu este subțire și înalt, aproximativ 6’6″. Sunt italian și am foarte puțină experiență cu sexul în viața reală. Scriu literatură erotică și am studiat și cercetat, am lectură multe cărți despre sexualitate. și sexul în public, așa că m-am gândit să încerc.

  Sunt bi-curios, dar întocmai aș se deplasa tocmai cu bărbați foarte androgini și întocmai și atunci ar fi tocmai pentru experimentare și distracție. Nu am probleme cu sexualitatea mea și nu mă deranjează să deranjez alți bărbați făcându-mi fundul (da, fac și toate lucrurile gay).

  Încerc să-mi enervez telespectatorii cu flash-uri și dansuri, rar cânt la chitară și cânt, încât nu cred că sunt o cântăreață proastă, dar mai ales trebuie să țin microfonul oprit încât nu locuiesc singur.
  Părerile mele par să fie întotdeauna puține și știu că este chinuitor să începi în orice, mai ales într-o industrie asemenea de competitivă ca aceasta. Mă interacționez cu toată lumea, sau cel puțin încerc să fac, așa mulți părăsesc camera înainte întocmai să scot sunetul.

  Nu am o cameră foarte bună, dar iluminarea ar trebui să fie bună. Am văzut oameni ca mine, băieți noi întocmai și cu 900 de telespectatori, dar pur și simplu se făceau cu o figură liberă, în timp ce ponturile continuau să zboare. Nu cred că sunt neatrăgătoare, plus că am abdomene decente și un fund decent. Durerea mea este de 9 inci (nu, nu glumesc) și totuși oamenii par să mă ignore.

  Am experimentat să mă smuc în ambele sensuri, sugând niște falusuri false în timp ce gemeam și geam, dar totuși foarte puțini sau niciunul m-au dat bacșiș, poate dădeam prea mult, dar asemenea au făcut și ceilalți tipi și au primit totuși o mulțime de jetoane.
  În patru zile am făcut 2500 de jetoane, dar știu că aș putea face mai multe, dar se pare că nu reușesc să rezolv acest puzzle.

  Poate că sunt tocmai ghinionist. Aș evalua și mi-ar plăcea foarte mult părerile voastre, folosi orice sprijin primesc. O sa postez si cateva poze ca sa-ti faci o idee.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.