Noua problemă de notă Chaturbate și posibilă eroare

Forumuri General Videochat Noua problemă de notă Chaturbate și posibilă eroare

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  ☽☾ Salutări, sper că sunteți cu toții foarte just! Găsesc acest forum extrem de util și sunt recunoscător că a trecut neobservat.
  Aceasta este povestea

  M-am înscris și am verificat vârsta pe CB azi câteva luni, nu eram conștient de avantajele noii etichete așa că am ratat ocazia de a o folosi (de moment ce am început să transmit circa o lună mai târziu). In ce perioada am fost punct, am început să transmit pentru prima dată și am avut aproximativ zero telespectatori în camera mea timp de circa o oră. Am oprit transmisia. După aceea am fost informat despre noua notă și despre promovarea inițială pe care o poate oferi, așa că am contactat asistența, le-am explicat situația, le-am rugat să mi-l returneze și mi-au dat-o (după au confirmat telespectatorii).

  Problema este că, întocmai deşi din punct de vedere tehnic aș deţine noua notă, N-aș putea NICIODATĂ să am mai mult de 7 telespectatori în camera mea! Era pe la 4 tot timpul. Ăsta nu a fost un potop total, deoarece am reușit să scot niște PVT-uri din ele, dar a deţine totuși un volum atât de mic de telespectatori a fost foarte frustrant. Mai ales in ce perioada alte modele cu noua notă au sute sau mii de spectatori în camera lor! După părerea mea, deţine o înfățișare foarte atrăgătoare și un background interesant, așa că nu sunt întocmai sigur deşi asta a fost problema.
  După ce am lectură aici o postare despre un model (nu tocmai vreunul) care se plângea că contul ei deţine un soi de „glitch” care afectează traficul spectatorilor, am contactat asistența pentru a le pretinde să verifice. Ei au confirmat că nu au găsit probleme cu contul meu. Problema a continuat, m-am disperat (nu am arătat-o ​​niciodată online) și am luat o oprire de la cameră.

  Am creat un cont nou ieri și intenționez să-mi cer vechiul nume de utilizator înapoi. Nu m-am verificat încă și sper să primesc o nouă notă imediat ce fac asta.

  Ce crezi despre? Ai idee ce se întâmplă? Ai întâlnit vreodată ceva similar? Este ceva ce ai fi putut face sau face pentru a te elucida mai just?
  Ajutorul dumneavoastră va fi foarte stimat.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.