Nou la MFC, dar nu la camere – ceea ce am învățat

Forumuri General Videochat Nou la MFC, dar nu la camere – ceea ce am învățat

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor! Am fost la pândă aici în ultimele luni, deoarece mă gândeam care dintre site-uri ar fi cel mai potrivit pentru mine, am găsit feedback-ul tău foarte valoros, așa că mulțumesc în primul rând pentru acest forum, este o resursă minunată.
  Un pic despre mine, sunt din Londra, ceva mai în vârstă, în jur de 30 de ani, am câțiva ani de experiență în camere, dar site-ul precedent pe care am fost, care deţine sediul în Marea Britanie, are probleme cu încetinirea traficului , așa că m-am gândit în loc să aștept o schimbare. îmi ridic șosetele și găsesc un nou teren de joc.
  Prima mea problemă majoră cu MFC a fost cât de tehnic a fost, felicitări tuturor pentru aceste profiluri cu înfăţişare profesional și toate trucurile și gadgeturile pe care le adaugă, mi se pare copleșitor să mă gândesc la investiția și timpul necesar. . În prezent, al meu arată ca ceva din anii 1980 proiectat pe Amstrad CPC464 (care a fost primul computer personal de acasă construit de Amstrad în 1984, în întâmplare că vă întrebați despre ce vorbesc lol). Mă întrebam deşi știe cineva de o individ de renume sau pe cine aș putea plăti pentru a proiecta sau a sprijini la dezvoltarea mea personală?
  MFC este o modalitate cu totul nouă de a lucra pentru mine, nu am lucrat niciodată pe un site de televiziune gratuită și, din provoca cât de expus mă simt, am geo-blocat Regatul Unit, acest lucru a făcut ca diferențele de timp să fie o problemă, dar îmi găsesc picioarele. si vin sa te iau cu asta….

  Primele mele zile nu au fost prea rele, dar, fără a fi surprinzător, au fost suișuri și coborâșuri în săptămânile de după. Am început să investesc într-o nouă cameră HD, iluminat, așa că lucrurile se apropie alene. Traducerea jetoanelor în lire sterline este un baraj, dar tocmai pentru a-mi sprijini pe oricare dintre camerele mele britanice, am creat o diagramă token în lire sterline, deşi cineva dorește, trimite-mi un mesaj. Îl am în spatele camerei, așa că nu fac greșeala de școlar pe care am făcut-o în prima mea zi (crezând că un jeton este 1 GBP) haha.
  Sunt unele lucruri care mă deranjează, m-am gândit să le împărtășesc încât am vrut să știu cât de comune sunt aceste lucruri la părinte.

  În primul rând, sunt foarte iritat de modelele care intră în camera mea și nu mi este necesar să înceapă să-mi trimită mesaje cu feedback despre emisiunea mea și să o îmbunătățesc etc. Sunt sigur că ei cred că sunt de sprijin, dar nu este momentul. și locul in ce perioada sunt online, așa că trebuie să-ți explic în continuare că nu sunt nou în ceea ce privește camera tocmai MFC – devine învechită.
  Am observat că unii dintre cei care fac asta sunt bărbați care pozează pentru modele pe conturile lor „alte” sau „parteneri”, numărul de escrocherii pur și simplu mă uimește.
  După aceea, cei care vizează noile mele înregistrări pe care le-am făcut îmi spun că primesc mesaje private de la fete după ce mă anunță, asta mă întristează că alte fete cam vizează începători, fără să fie destul de chinuitor. ca să putem urca în rândurile în care intră și să facem asta. Cea mai mare dezamăgire pentru mine de până azi, așa că a trebuit să interzic alte modele din camera mea, ceea ce este păcat, deoarece eram interesat să am o politică de uși deschise.

  Întocmai am senzația că, din păcate, atunci in ce perioada ești nou, ești foarte firav la acești răvășitori de suflet care sunt punct să se năpustească asupra ta în încercarea de a exploata, trola sau profita de noutatea ta. Mi s-au adus premii în camera mea și am fost nepoliticos, iar in ce perioada le arunc, primesc mesaje de genul „nu e de mirare că camera ta este goală” – „ai necesitate de o operație la nas” „ești prea bătrân pentru asta” bla bla bla .. A fi nou este GRĂ la MFC, dar observ că zgomotul a început să scadă azi, pe măsură ce mă apropii de a 4-a săptămână, sunt făcut din lucruri puternice și sunt nodal, așa că face față, dar aș minți deşi n-aș comunica că unele zile am mai rămas simțindu-mă epuizată. Mulți au menționat aici că MFC nu este o petrecere ușoară pentru un novice cu camera și sunt de învoială, în principal pentru motivul pe care l-am menționat mai sus.

  În plus, am observat o mulțime de începători aici care se compară cu cele mai bune fete sau se întrebau să se îmbunătățească. Un lucru pe care l-am experimentat personal este ăsta. Camera mea nu a depășit niciodată un volum mai mare de 45, totuși am o medie de 15-20, unele nopți tocmai 5 sau 6 persoane în ea. Azi ai crede că sunt niște bernevici drăguți, de azi am 15 urmăritori pe twitter LOL (oricare dintre voi mă poate audia haha). Dar face 1000 tks pe oră întocmai și la acel cotă scăzut, așa că nu te lăsa descurajat de o cameră liniștită.
  Mă bucur să câștig ceva deşi sunt sincer, deoarece nu eram sigur ar funcționa site-ul pentru o femeie în vârstă.
  Rar fi destul de lipsit de persoane care nu-i basculează care stau în publicul meu, dar, ca dom, sunt în mod natural asertiv și am atitudinea că, deşi vei veni în camera mea în oricare seară și vei sta acolo toată tura, fără a coopera oricum, așa că ieși pe ușă în a treia zi, ei sunt oaspeți bineveniți sau membri ai publicului, dar fără a dobândi bilete la divertismentul lor, nu va exista niciun spectacol. Tax 50 de jetoane pentru un notă de pândă și deşi nu este preţuit, e afară. Azi știu că unii dintre voi veți descoperi asta sau pe mine nepoliticos încât o fac, dar prefer calitatea decât cantitatea. Nu vreau să stau în camera mea să fac spectacole tot timpul, in ce perioada într-adevăr mă gândesc cât de mult urăsc să fac asta/le. Așa că trebuie să stabilesc limite ferme in ce perioada merg. Am observat că mulți membri părăseau camera mea și cheltuiau jetoane în altă adaos și după aceea se întorceau la a mea să stau și să profite și să mă aibă ca un soi de gălăgie de fundal. grrrrr

  Am avut câteva ture în care m-am conectat și pur și simplu nu am avut șansa să mă ridic și să merg să distrez pe cineva, așa că plec destul de rapid încât știu că atitudinea mea este oprită și știu că scorul meu de cameră se deplasa. să se scufunde. Scorul meu de cameră este tocmai în jur de 1400 și mă înnebunește că, către deosebire de ălalalt site la care am lucrat, nu plăti pentru clasarea profilului meu. Obișnuiam să cheltuiesc circa 1,5 lire sterline pe oră pentru a-mi obține profilul pe primele rânduri și nici nu am necesitate să vă spun asta a făcut ca afacerea mea să crească. Mi-aș tinde ca MFC să fie mai agreabil cu începătorii așa, ar fi extraordinar deşi, de pildă, în prima lună ați deţine opțiunea de a irosi jetoane pentru poziționare, ăsta ar fi un stimulent extraordinar.
  Deşi cineva poate oferi un sfat cu privire la scorurile lui Cam, mi-ar plăcea să știu, deoarece din ceea ce văd pe al meu, pare să scadă cu cât sunt mai mult online, cu intervale mai lente între ponturi.

  Mulțumesc pentru lectură și mă bucur să vă cunosc pe toți

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.