Nou cu câteva întrebări

Forumuri General Videochat Nou cu câteva întrebări

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am făcut cercetări și sper să încep săptămâna viitoare. Camera mea vine mâine. Planul meu este să încep cu Chaturbate deocamdată. Aşadar, intrebi…

  1. Ocazional parteneri camera. Oamenii își fac conturi separate pentru ei înșiși și in ce perioada sunt cu altcineva? Deşi nu, camera ta este listată pentru cupluri întocmai și atunci in ce perioada ești singur? S-ar putea să nu fie un lucru rău, deoarece par să existe tocmai 3 pagini de cupluri față de o duzină de femei singure.

  2. Cât de deosebit este un Lovense pentru victorie? Nu am vreunul momentan și ezit să cheltuiesc banii pe el întocmai înainte de a începe. Sper să câștig cel puțin 50 USD pe zi și sper să câștig 300 USD pe săptămână.

  3. Preferința mea este să merg până la nud în sala publică și să rezerv în mod inteligibil actele și penetrarea pentru spectacole de grupare și private. A avut cineva victorie cu toate celelalte camere care fac totul în camerele lor publice? S-ar putea să schimb asta mai târziu, dar aici este nivelul meu de confort întocmai azi.

  4. Geoblocare și modificări. Deşi îmi geoblochez statul, dar doresc ca partenerii mei, care locuiesc și în statul meu, să editeze pentru mine, este probabil?

  Mulțumiri!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.