Noile modele din CB nu investighează niciodată?

Forumuri General Videochat Noile modele din CB nu investighează niciodată?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Folosesc CB de circa 2 luni și am observat că o mulțime de modele noi nu par să știe niciodată funcționează chaturbate, de la blocarea/interdicția plumburiu a utilizatorilor până la jetoane pe care ar trebui să le încarce.

  Multe modele noi ascultă, de deopotrivă, solicitări de la utilizatorii plumburiu, fie că este vorba de naibii sau bj sau bătute etc. și mai ales ignorând UTILIZATORII DE SFATURI. Utilizatorii care dau bacșiș vor ruga sau vor pune o întrebare deşi fac asta sau cât de mult pentru asta și vor fi pur și simplu ignorați.

  Este nasol încât se apucă amabil și nu este întotdeauna ușor și nu folosesc în mod adecvat efortul pe care îl depun și simt că o mulțime de modele probabil ar rămâne și ar continua deşi ar deţine o noapte bună, multe noi modelele înțelege 6 jetoane pe secundă pentru spectacole private pentru orice și fac cereri/cereri gratuit.

  Înțeleg funcționează întreaga strategie de expunere, mai ales in ce perioada sunteți nou, oferindu-vă să afișați servicii pentru jetoane mai mici sau gratuit pentru a obține mai mulți spectatori, ceea ce duce la expunere directă – urmăritori și sfaturi. Dar de multe ori această strategie nu funcționează just sau nu este utilizată adecvat de modele mai noi care nu par să cerceteze chaturbate sau funcționează site-ul web.

  Tocmai un gând în mintea mea, în urmă cu circa 3 săptămâni îmi amintesc de un model/cuplu distins de nou, care făcea streaming pentru prima dată și erau atât de implicați cu publicul și făceau literalmente orice i-a cerut orice utilizator plumburiu, au transmis în flux timp de peste 4 ore. , crede. Tocmai am făcut oricare solicitare și de atâtea ori am văzut că bacșișurile utilizatorilor sunt ignorate și știu că o făceau pentru a câștiga money, deoarece erau atât de încântați in ce perioada o individ care a intrat în privat multă moment cu ei a cerut încă o show privată de 6token pentru totul . ..

  Probabil că mă gândesc prea mult la asta, dar înțeleg că mulți o fac pentru distracție, dar în același timp, mulți o fac și pentru money și văd deşi face money făcând asta.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.