Noi informații DMCA de la MFC?

Forumuri Suport modele videochat Noi informații DMCA de la MFC?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am trimis recent MFC un link pentru a-l elimina și mi-au trimis aceste informații prin :

  A trebuit să facem câteva modificări în modul în care acceptăm linkurile DMCA.

  Conectați-vă la pagina dvs. de conducere a modelului aici:

  https://www.myfreecams.com/model_admin/

  Derulați în jos până in ce perioada vedeți linkul !DMCA. Faceți clic pe acel link și citiți informațiile de acolo.

  Putem primi DMCA tocmai prin acel link. Putem primi DOAR DMCA pentru conținutul dvs. MyFreeCams. Nu putem conținut DMCA de pe alte site-uri sau fișiere pe care le-ați distribuit în afara MyFreeCams, ar fi videoclipurile pe care le vindeți din profilul dvs.

  Puteți expedia propriul dvs. DMCA pentru fișiere după cum videoclipurile pe care le vindeți din profilul dvs. Există sprijin cu acest subiect pe pagina DMCA.

  Oricare link ar trebui să fie un link direct înspre fișierul dvs., un link înspre unde sunt fotografiile sau fișierele video și de unde fi vizualizate sau descărcate direct.

  Introduceți linkurile în caseta de pe pagina DMCA, citiți informațiile și, deşi doriți să trimiteți linkurile pentru DMCA, faceți clic pe butonul „Sunt de învoială”. Faceți clic pentru a extinde…

  Aşadar, cred că întrebarea mea este… elimina conținutul (prin DMCA) fără a partaja informațiile mele personale? Am vândut videoclipuri PRIN MFC (personalizat, prefabricat etc.), dar se pare că nu vor expedia DMCA pentru conținut decât deşi este un program privat.

  Deşi cineva are vreo contribuție, ar fi minunat! Mulțumesc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.