Nerăbdător să se căsătorească cu o webcam lesbiană

Forumuri Suport modele videochat Nerăbdător să se căsătorească cu o webcam lesbiană

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna! Sunt nou pe acest site, așa că vă rog să mă iertați deşi postarea mea nu este bună. Am să mărturisesc că am vizitat tocmai câteva site-uri de webcam și nu pentru mult timp, nu este ceva ce aș face în mod regulat, dar am visat de ani de zile să mă căsătoresc cu o lesbiană aproximativ girl.

  Știu, în primul rând, că probabil că nu există niciun motiv pentru care o lesbiană vrea să fie cu mine și sunt sigură că femeile cu webcam s-au săturat de băieții care doresc mai mult decât un spectacol, dar vorbesc cuminte. De ani de zile visez la asta. Uite, fosta mea soție era lesbiană și mi-a întemniţat organul într-o cușcă de virginitate masculină, iar după câțiva ani, am pus epoxid în gaura cheii și am distrus cheia. Așa că sunt întemniţat pe viață și nu voi mai face niciodată. Sunt just cu asta. Dar vreau cu real, sincer să mă căsătoresc și să iubesc o femeie care lucrează ca lesbiană aproximativ girl și căreia i-ar plăcea să fie căsătorită cu un om afectuos, inteligent, distractiv și loial, care este blocat în virginitate permanentă. Clar că nu m-aș se însura cu orice fată care a fost lesbiană, ar trebui, de deopotrivă, să împărtășim multe dintre aceleași interese, obiective, speranțe și vise și să ne putem petrece împreună și să ne facem de râs reciproc. și să te simți fericit. Mi-aș petrece cu bucurie tot restul vieții încercând să o fac fericită, iubind-o și slujind-o cu virginitate.

  Știu că este de râs și femeile cu webcam probabil ar crede că sunt o ciudată… dar asta sunt și nu mă abține. Habar n-am să întâlnesc o aşa de fată și asta mă întristează. Aș putea descoperi o fată „normală” destul de ușor, dar nu asta îmi doresc. Pur și simplu mi se pare foarte disperat.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.