Naked / Camster NU mă plătește. Și discriminează modelele UE!

Forumuri General Videochat Naked / Camster NU mă plătește. Și discriminează modelele UE!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  aude. Am creat un thread înainte ca naked/camster să nu plătească credit noilor membri timp de peste 120 de zile! Îmi dau seama că ei plătesc modelelor americane creditele noilor membri. Mi se pare super dezgustător că suportul m-a mințit de mai multe ori și a experimentat să-mi spună că nu este real că și alte modele trebuie să aștepte 120 de zile (!) De încheiere. Plâng foarte mult încât sunt cei 4 ani de treabă ai mei plini și cei obișnuiți, dar nu o să lucrez pentru o însoţire care le tratează modelele ca un rahat. Am vorbit cu alte modele americane și primesc sfaturi legitime pentru noii membri în perioada de plată. Îmi datorează 260 $ și in ce perioada spun că vreau să-mi închid conturile tot spun că trebuie să aștept timpul de încheiere. Trimit chitanțe pentru capturi de ecran pe care alte modele nu le-au auzit NICIODATĂ. Raspunsul a fost:

  Lionel – nu afirmă ceea ce nu au auzit niciodată în acel mesaj și s-ar putea să nu se simtă confortabil să discute despre situația lor financiară cu tine
  BarbieRoses, din moment ce Sergio nu este aici, singurul lucru pe care il poti face este sa minti si sa discriminezi modelele”

  Așa că vă recomand orice model nou care nu vă investește timpul, energia și TOTUL în aceste locuri umbrite. Am trecut la alt site, deoarece am folosit itz tocmai ca al doilea site, dar încă doare foarte mult mă amenință. Fetele pur și simplu nu vă pierdeți timpul pe acest site.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.