Myfetishcamgirls.com

Forumuri General Videochat Myfetishcamgirls.com

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua,
  Îmi pare rău, Amber, deşi ăsta nu este locul pentru a face publicitate site-ului clienților… vă rugăm să schimbați locul deşi credeți de cuviință. tu

  aşadar baieti,
  Sunt proprietarul myfetishcamgirls și aș tinde să vă prezint primul și singurul site Skype cam de pe web! Site-ul este nou-nouț, dar am deja multe de făcut acolo.
  Site-ul oferă peste 50 de categorii de fetișuri/jocuri de rol și dominatoare, după cum și femei supuse care să se joace cu tine. Deocamdată avem un singur TS, dar adăugăm pe măsură ce apar pe site. Ăsta este primul site cu real orientat înspre fetișuri și cea mai bună adaos este că majoritatea fetișurilor de acolo sunt de obicei interzise pe site-urile mari, ceea ce face foarte chinuitor să găsești femei/TS/băieți dornici să se joace în timp ce ar putea intra în el. în belea. sau întocmai interzis de pe site-uri. Aşadar aceasta este una dintre caracteristicile fiarei de până azi. Respectăm legile Franței, aşa încât toate categoriile de pe site sunt permise, ceea ce face ca mediul să fie ușor și relaxat de jucat. Spectacolele sunt un scenariu de joc de rol, ceea ce înseamnă că poți juca cea mai murdară fantezie pe care o ai în minte, cu modelul ales. Nicio altă individ reală (minori, animale de însoţire etc.) nu va face adaos din spectacole. Aceasta este o omor și nu o vom tolera la fața locului!
  Plățile fi efectuate cu toate cardurile de credit și de debit majore printr-un climat criptat curajos, în care informațiile dvs. sunt sigure și securizate. Site-ul taxează numai pentru sesiunea pe care o cumpărați și nu vor fi percepute impozite recurente. Extrasul cardului dvs. de credit va fi afișat foarte discret, așa că nu vă faceți griji.
  Deşi aveți interogari, vă rugăm să-mi trimiteți un mesaj privat sau să mă vizitați pe site pentru a discuta. Mulțumesc pentru atenție. Silvia Sinclair

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.