MyFeetishCamGirls.com

Forumuri General Videochat MyFeetishCamGirls.com

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Nu sunt sigur deşi acest thread se potrivește aici, deşi nu, trimiteți-l la locul favorabil. tu

  Bună doamnelor,
  Sunt atât de încântată să anunț site-ul meu de fetiș pe Skype pentru fete independente!
  Deoarece am văzut o mulțime de site-uri de bază cărora le lipsesc categorii pentru fetișuri, am decis să fac un site mai cuprinzător, orientat în totalitate înspre fetișuri/ cam girls.
  Tare, toate fetele se împlini, dar site-ul se adresează în principal acestei categorii, așa că camera care dorește să se alăture trebuie să ofere cel puțin un fetiș sau un joc de rol pentru a menține identitatea site-ului. Deoarece site-ul este nou-nouț și realizat în totalitate de mine (anume sunt dincolo de a fi un tocilar de computer), le rog pe toată lumea să-mi suporte în timp ce îl îmbunătățesc puțin câte puțin din punct de vedere al interfeței și îl modific pentru a fi 100% potrivit. cu Google. . În asociere cu Indiebill, pe care mulți dintre voi îl cunoașteți deja, vor procesa plăți și plăți înspre fete. Deocamdată, interfața site-ului este foarte simplă, deoarece am necesitate să temei interfața Indiebill, care deocamdată nu este completă și are necesitate de o actualizare. Această actualizare se va face în următoarele câteva luni și după aceea vom oferi instrumente mai bune pentru a face site-ul mai ușor de navigat. De pildă. Prețurile de afișare sunt momentan sub butoane și în curând vor fi sub o casetă de defilare. Ăsta este un mic exemplu a ceea ce trebuie îmbunătățit, dar așa este azi funcționează just. Aşadar tot ce am necesitate de la tine este răbdare și feedback. Deşi găsiți ceva care trebuie să fie ajustat, vă rugăm să-mi trimiteți un la: help.mfgc@gmail și voi examina asta, deşi este fezabil, se va face.

  Fetele face în fila de înregistrare din meniul principal. De obicei, este necesitate de până la 48 de ore pentru acceptare. Acte acceptate: DNI, permis de comandă si pasapoarte.

  În timp ce aștept aprobarea, te rog să-mi trimiți fotografii, biografii, tarife și voi începe imediat să lucrez la profilul tău.

  Cât despre trafic, deja lucrez la el și ar trebui să primesc vizite foarte curând. Daca si fetele vor sa faca reclama, apreciez.

  Scăzământ: MFCG va plăti fetelor 75% din toate vânzările.

  Locuri recomandate – Site-ul va oferi 2 rânduri de locuri prezentate la început. Locurile din primul rând vor costa 15 USD pentru o săptămână, iar locurile din al doilea rând vor costa 10 USD. Dar până in ce perioada este tocmai opțional odată ce site-ul realizează cel puțin 2 pagini rotunji de cam girls. Încă nu am instrumentele pentru a vă face fotografiile să apară întâmplător pe site, dar se află cu siguranță pe lista mea de lucruri de făcut.

  PLAȚI: Plățile dvs. vor fi trimise direct prin IndieBill, de două ori pe lună (în data de 15 și ultima zi a lunii). De oricare dată in ce perioada se termină o perioadă de plată, aceștia vă vor calcula câștigurile pe se sprijini numărului de vânzări pe care le-ați realizat și vă vor notifica cu privire la suma exactă pe care o veți primi. Acestea oferă mai multe metode din care să alegeți, vă rugăm să găsiți detaliile fiecărei metode mai jos: Transferuri bancare: IndieBill poate muta banii direct în contul dvs. bancar gratuit (disponibil în majoritatea țărilor lumii), direct în moneda dvs. locală, aşa încât să evitați comisioane costisitoare de conversie de la banca dvs.

  IndieBill nu utilizează transferuri bancare internaționale, așa că nu există nicio taxă atunci in ce perioada banii ajung în contul dvs.
  Pentru modelele : transferurile sunt trimise gratuit de la 25 USD în câștiguri folosind rețeaua SEPA. Ar trebui să primiți banii în termen de 1-2 zile de la efectuarea plății și puteți ruga să primiți euro direct (sau moneda locală). Tocmai faceți clic pe „Sold” în dreapta sus, după ce v-ați conectat pentru a introduce informațiile bancare, contactați asistența lor pentru a selecta moneda de plată (implicit este dolari SUA). Pentru modelele din afara Europei: transferurile sunt trimise gratuit de la 100 USD în câștiguri în majoritatea țărilor lumii (unele locații nu sunt disponibile). Banii vor stop prin rețeaua bancară națională a țării dumneavoastră, de pildă, ACH în cazul în care sunteți rezident în SUA.

  Ar trebui să primiți banii în 3-5 zile lucrătoare după ce ați fost notificat. Solicită-ți sprijinul pentru a selecta moneda pe care o vei primi (în mod implicit, ei plătesc în dolari SUA). Pur și simplu faceți clic pe „Sold” în dreapta sus, după ce v-ați autentificat, pentru a introduce informațiile bancare. Deşi interfața tot nu oferă țara dvs., vă rugăm să contactați asistența lor pentru a o introduce manual în sistemul de plată. ei trebuie să suporte taxele Payoneer, în jur de 2%. Vă rugăm să contactați asistența lor deşi doriți să utilizați Payoneer ca metodă de plată.

  Paxum – Puteți fi plătit prin Paxum pentru mai mult de 25 USD în câștiguri. IndieBill plătește taxa Paxum pentru trimiterea banilor, totuși Paxum are și alte impozite în curând pentru ca tu să te bucuri de banii tăi.

  Vă rugăm să contactați asistența lor deşi doriți să utilizați Paxum ca metodă de plată.

  Sper că vă place site-ul și putem lucra împreună!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.